Użytkownik BanneD Posted May 13, 2019 Użytkownik Share Posted May 13, 2019 Nick: NoMercy. Imię: Mateusz Wiek: 16-scie Jakich programów używasz do grafiki?: Gimp Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:2-3h Opisz siebie:Mam na imię Mateusz.Interesuje się sportem i grafiką komputerową oraz graniem w CS'ka Dlaczego akurat Ty?:Dlatego,że jest jeden Grafik na forum i chcę mu pomóc ponieważ interesuję się tym. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?:7/10 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Podam poniżej Kontakt:steam,forum https://zapodaj.net/5c52e4627f5f0.png.html https://zapodaj.net/02fc8439f327c.png.html https://zapodaj.net/f38f88a3c2a5e.png.html PS. Proszę was o danie szansy a napewno jej nie zmarnuje i nie zrezygnuję po 2tyg dlatego, że mam teraz dużo czasu @Jasiek Pokaż mi moje pożegnanie,ze odchodzę czy odchodziłem?! Clear Boy Link to comment
Użytkownik∙ ptwr Posted May 13, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 13, 2019 Jestem na nie. Skladasz podania zbyt często, po czym odchodzisz, Pracę 2gą widzę poraz 10ty jak nie lepiej. 1 Link to comment
Użytkownik∙ V1rus* Posted May 13, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 13, 2019 Cześć. Jestem na NIE: Najbardziej boli to, że 5 Maja pisałeś pożegnanie na innej sieci --- ten śmieszny komentarze jakże prawdziwy poniżej. Boli mnie to, że jest taki słaby, a dlaczego o tym mówię, bo nie potrafisz zrobić nic nowego!? Wklejasz zrobione pracę "uj wie", z ilu czasu do tyłu --- Żadna inicjatywa, z twojej storny, ponawiasz podanie dając na przykład tylko i wyłącznie 3 pracę plus zrobione już kiedyś tam poważnie --- Jakieś marnę 1 pracę do Popalonego zrobiłeś i tyle Cię widziałem na forum --- Komentarze, z pożegnania: Cytat Pięknie +b Perła ++b Pięknie +b Tyle od mnie trzymaj się ileś tam gdzieś kiedyś. 1 Link to comment
Użytkownik∙ legendarny_puszek Posted May 13, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 13, 2019 Jestem na Tak,a dlaczego spytacie,już wyjaśniam. +checi +prace +wiek. Pozdrawiam oraz Zycze wielu sukcesow w grafice komputerowej. 1 1 Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted May 13, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 13, 2019 Ja jestem na tak +masz chęci +jest tylko jeden grafik -prace słabe muśisz się wykazać jakimiś nowymi ładnymi 1 Link to comment
Użytkownik Jasiek Posted May 13, 2019 Użytkownik Share Posted May 13, 2019 Jestem na Nie! Odchodzisz kolejny raz i znow chcesz wrocic Nie rozumiesz co ktos bardziej doświadczony do Ciebie mowi ! Ogolnie jak na Twoj wiek to jestes malo dojrzaly Link to comment
Użytkownik BanneD Posted May 14, 2019 Author Użytkownik Share Posted May 14, 2019 @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ Odrzuc bo to nie ma sensu... 1 Clear Boy Link to comment
Użytkownik∙ V1rus* Posted May 14, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 14, 2019 14. Wypowiadanie się we własnym podaniu jest zabronione. Podanie od razu zostaje wtedy odrzucone. Link to comment
Użytkownik∙ V1rus* Posted May 14, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 14, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts