Administrator Dusia Posted May 13, 2019 Administrator Administrator Share Posted May 13, 2019 Dziś zadajemy pytania do @PoPaLoNy|M4a1|BaRiStA-_- jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Czym sie interesujesz [P] Co jest twoim zdaniem najwazniejsze w zyciu? [P] Czego się obawiasz/boisz? [P] Co porabiasz na co dzien? [P] zażywasz jakis uzywek? [P] jakie masz plany na przyszłość? [P] Czego zalujesz/ co bys chcial zmienic? 1 Link to comment
Użytkownik∙ legendarny_puszek Posted May 13, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 13, 2019 [P] Dlaczego ciągle mnie banujesz za mikrofon,zamiast napisać tym łobuzom,że jest takie coś jak /mute ? 3 Link to comment
Użytkownik∙ V1rus* Posted May 14, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 14, 2019 Cześć. Dlaczego używasz hax'ów? Dlaczego napisałem Ci config? Dlaczego ćpasz koks? Dlaczego nie zrobisz mi ciasta jak o to prosiłem na TS? Dlaczego tyle jesz? (Później jesteś ulany) Dlaczego Pijesz alkohol? (Jak szkodzi) Dlaczego ćwiczysz? (Przecież nic Ci nie pomoże ulańcu) Dlaczego oglądasz 'Dlaczego Ja'? Dlaczego grasz, w te grę? Dlaczego taki masz nick, a nie np: (Stefan)? 2 Link to comment
Właściciel Trivor Posted May 14, 2019 Właściciel Właściciel Share Posted May 14, 2019 [P] Ile masz lat [P] Kim chciałbyś zostać w przyszłości [P] Masz jakies zwierze? Jakie chcialbys miec [P] Uzywasz antyvirusa? Jakiego 1 1 Link to comment
Użytkownik gzelino LG Posted May 14, 2019 Użytkownik Share Posted May 14, 2019 [P] zażywasz jakiś używek? Bóg mówił żeby się dzielić a spragnionych napoić 1 Link to comment
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Posted May 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 15, 2019 Misio <3 Kocham Cie <3 <--- to nie pytanko. (P) Jak masz na imię (P) Ile latek (P) Kiedy pijemy albo na jakieś "szczurki" (P) jakie województwo (P) uczysz się? pracujesz? studia ? jaki kierunek (P) motto życiowe? (P) kobita jest or nie ? (P) trenujesz coś siłka/szutki walki ? 1 Link to comment
Premium 0$TRY Posted May 16, 2019 Premium Premium Share Posted May 16, 2019 (edited) W dniu 13.05.2019 o 15:09, Dusia napisał: Dziś zadajemy pytania do @PoPaLoNy|M4a1|BaRiStA-_- jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Czym sie interesujesz [P] Co jest twoim zdaniem najwazniejsze w zyciu? [P] Czego się obawiasz/boisz? [P] Co porabiasz na co dzien? [P] zażywasz jakis uzywek? [P] jakie masz plany na przyszłość? [P] Czego zalujesz/ co bys chcial zmienic? 1 - Interesuję się sportem,górami 2 - Rodzina 3 - Obawiam się jak to będzie na starość 4 - Pracuje jako Cukiernik 5 - Nie 6 - Założyć rodzinę, wybudować dom posadzić drzewo 7 - Wiele rzeczy parę błędów zrobiłem, to mnie nauczyło życia W dniu 13.05.2019 o 21:05, czarnoziem100 napisał: [P] Dlaczego ciągle mnie banujesz za mikrofon,zamiast napisać tym łobuzom,że jest takie coś jak /mute ? 1 - Ponieważ jesteś dzbanem i denerwujesz ludzi. W dniu 14.05.2019 o 19:16, V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ napisał: Cześć. Dlaczego używasz hax'ów? Dlaczego napisałem Ci config? Dlaczego ćpasz koks? Dlaczego nie zrobisz mi ciasta jak o to prosiłem na TS? Dlaczego tyle jesz? (Później jesteś ulany) Dlaczego Pijesz alkohol? (Jak szkodzi) Dlaczego ćwiczysz? (Przecież nic Ci nie pomoże ulańcu) Dlaczego oglądasz 'Dlaczego Ja'? Dlaczego grasz, w te grę? Dlaczego taki masz nick, a nie np: (Stefan)? 1 - hmm .. nie gram na haxach 2 - napisałeś mi cfg po to żebym grał lepiej 3 - Nie używam żadnych używek 4 - pisałem ci że to nie są tanie sprawy a ty nie chcesz płacić 5 - Lubię dobrze zjeść nie jestem ulany 6 - Pije alkohol okazyjnie PS, sam lejesz jak wodę do studni ... 7 - Ćwiczę dla siebie sprawia mi to radość i satysfakcję sam jesteś ulany .. 8 - Szkoda mi czasu na takie głupoty 9 - A tak jakoś 10 - w sumie to nie wiem a Stefan może będę miał W dniu 14.05.2019 o 19:28, Chłopak Dusii napisał: [P] Dlaczego jesteś rudy? 1 - Nie jestem XDDD Sam podobno jesteś rudzielec W dniu 14.05.2019 o 19:30, Trivor napisał: [P] Ile masz lat [P] Kim chciałbyś zostać w przyszłości [P] Masz jakies zwierze? Jakie chcialbys miec [P] Uzywasz antyvirusa? Jakiego 1 - Lat 22 2 - Chciałbym być Marynarzem XDDDDD 3 - Tak mam psa a chciał bym mieć mała małpkę 4 - Bitdefender Total Security W dniu 14.05.2019 o 19:44, gzelino LG napisał: [P] zażywasz jakiś używek? Bóg mówił żeby się dzielić a spragnionych napoić 1 - Nie zażywam używek lecz chętnie cie napoję dobrym alkoholem W dniu 15.05.2019 o 18:49, ✪ SPALONY ✪ napisał: Misio <3 Kocham Cie <3 <--- to nie pytanko. (P) Jak masz na imię (P) Ile latek (P) Kiedy pijemy albo na jakieś "szczurki" (P) jakie województwo (P) uczysz się? pracujesz? studia ? jaki kierunek (P) motto życiowe? (P) kobita jest or nie ? (P) trenujesz coś siłka/szutki walki ? Ja ciebie niestety nie XDDD 1 - Bartek 2 - 22 3 - chętnie się napije : ) myślę ze ta kwestia jest do dogadania 4 - Małopolska 5 - Pracuje 6 - Zasypiać z marzeniami a budzić się z planami 7 - W tej chwili nie ma 8 - obecnie siłka ale po wakacjach wybieram się Edited May 16, 2019 by PoPaLoNy|M4a1|BaRiStA-_- błąd 1 Link to comment
Premium 0$TRY Posted May 17, 2019 Premium Premium Share Posted May 17, 2019 nominuje @Dusia przepraszam zapomniałem wczoraj. 1 Link to comment
Administrator Dusia Posted May 17, 2019 Administrator Author Administrator Share Posted May 17, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts