Użytkownik dejmano Opublikowano 13 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Nick z Cs'a: dejman Admin banujący: xyz. Serwer: aim/hs Data zdarzenia: dzis Opis sytuacji: wbija pan patola demolka, gram sobie normalnie na hsie, wbija tez xyz i momentalnie rzuca sie tam z kurwami do jakiegos gracza puchatek, za to ze rashuje. Nastepuje wymiana zdan typu "kurwa chuje jebane zajely mi slota na dd2, co za kurwy" i cos tam dalej do siebie gadali w jęzku sebixów, aż takie pierdolenie mnie zdenerwowalo i powiedzialem ze "niezłą patologie sobą reprezentujesz" I za to dajesz mi bana? XD, mam fajny filmik, wstawie zeby kazdy sobie zobaczyl jak miedzy soba gadali, szkoda ze zaczalem nagrywac dopiero pod koniec, kumpel tez ma demko i widac jak byk, ze powiedzialem tylko tamto zdanie w/w i dostaje bana. Takze jak mi dajecie bana, to Wam polecam permy, sugerujac sie moim banem Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) : http://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=4567 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Reason: 'obraza wlasciciela :)' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:100255671' [AMXBans] Y' [AMXBans] =============================================== * D E j M A N//////////////////// chose aim_awp_city * Choosing finished. The nextmap will be aim_awp_city 'D E j M A N////////////////////' got banned for '1 week'. Reason: 'obraza wlasciciela :)' [Aim/HS] Teraz gramy: Kizo - PRZYJEMNIACZKI (prod.808bros) [ D D L ] [ PIKO >< KRYSZTAY : DEDAJJJJJJ Ziru : chjuja tu kurwea idzie zrobiv [AMXBans] 'D E j M A N////////////////////' got banned for '1 week'. Reason: 'obraza wlasciciela :)' czekam na Twoje dowody, dlaczego nadales mi bana, jesli powiesz ze to ja Cie zwyzywalem, mowiac procz patologii cos jeszcze, to kolezka wstawi swoje demko i zobaczysz, ile mowilem, takze zdejmijcie mi tego bana 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 13 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 (edytowane) @eQ` Aimbot.exe Masz 24h na wyjaśnienia:P Edytowane 13 Maja 2019 przez Smuszinio 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 14 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Mija już, za 5min 24 godziny od bana, a z nie wiadmomych przyczyn, nie odpiszę oraz nie zajmę się tą sprawda, a takie olewanie jest niedorzeczne, a więc @demolka weź mu flagi, z serwra. 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 14 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi