Użytkownik jakuushi Opublikowano 14 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Nick z Cs'a: jakuushi. Admin banujący: @PoPaLoNy|M4a1|BaRiStA-_- Serwer: ONLY DD2 [#2] Data zdarzenia: 14.05.2019 Opis sytuacji: Dostałem bana za auto BH, którego nie używałem. Rozumiem błąd admina, ponieważ potrafię bunny hop'a całkiem nieźle. Link do bana z amxbansa: Niestety nie posiadam. Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : jakuushi. [AMXBans] Reason : ' BH ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 147144466 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.47.203.159 ' 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 14 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 @PoPaLoNy|M4a1|BaRiStA-_- - Masz 24h na przedstawienie dowodów oraz rozpiskę dema gdzie było owe 'BH'. 1 Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 14 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 3:18 - BH bez żadnego rozpędu a ostatni skok? 9:02 - BH nawet się nie rozpędziłeś? 11 - BH pierwsza chwila nie ale ostatnie 2-3 soki bez prędkości? Demo - https://www14.zippyshare.com/v/UxvAMHbV/file.html Zostawiam decyzję @Zmiksowany. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jakuushi Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Co według Ciebie znaczy rozpęd? Postać od razu jest na maksymalnej prędkości. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 14 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Kilka słów na wstępie. Przepraszam @Zmiksowany, że się wtrącam, ale obejrzałem demo i dla mnie nie ma tutaj nic, za co mógłbym nałożyć bana. Sytuacja, z Aimbot oraz Popalonym. Aimbot gracze członkowie UBT oraz człowiek nie jest nieomylny, a komentarze na SB są zbędne. Popalony jako człowiek UBT jest jasne, że można się pomylić, ale drążyć temat nie ma sensu na tym SB. Tyle od mnie. 1. Demo / de_dust2 - DEMO Nick gracza: jakuushi. Rozpiska HLTV: Od @PoPaLoNy|M4a1|BaRiStA-_- plus moja. 03:18 \ Dla mnie nie ma tutaj nic. Żadnych odbić perfekcyjnych ani kompletnie nic -b 09:02 / Normalnie skakał -b 11:00 \ Tutaj również nie mam czego podciągnąć pod +aBH -b Ogólnie dla mnie // Czysty. Zamykam, z 'UnBanem' dla "jakuushi.". Tyle od mnie. Ban zdjęty: UnBan 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 14 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi