Użytkownik skolopendomorfka Posted July 9, 2018 Użytkownik Share Posted July 9, 2018 Nick z CS: skolopendomorfka Admin banujący: skolopendomorf Serwer: JAILBREAK Data zdarzenia: 10:58-11.00 Opis sytuacji: Admin uważa mnie za podszywke chociarz mam inny nick nie wiem o co chodzi w regulaminie nic o tym nie pisze. Link do bana z amxbansa: http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: skolopendomorf [AMXBans] You can complain about your ban @ www.twoja.com [AMXBans] Reason: 'podszywka' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:1606546459' [AMXBans] Your IP: '31.0.123.176' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'skolopendomorfka' got banned for '1 week'. Reason: 'podszywka' Admin: skolopendomorf [AMXBans] 'skolopendomorfka' got banned for '1 week'. Reason: 'podszywka' Admin: skolopendomorf Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Che Link to comment
Użytkownik skolopendomorf Posted July 9, 2018 Użytkownik Share Posted July 9, 2018 to sprawa jest taka kazałem jej zmienić nick ponieważ ten nick jest ukradziony odemnie skolopendomorf/ka dodała sobie ka. Najpierw dałem jej z 4 kicki żeby zmieniał nick to się kłóciła, że nie zmieni to dałem jej bana na 5 minut, później dostała kolejne 2 kicki żeby zmieniła nick ale ona dalej to samo, że "nie ma tego w regulaminie" to dostała bana za podszywke 1 Link to comment
Recommended Posts