Użytkownik skolopendomorfka Opublikowano 9 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Nick z CS: skolopendomorfka Admin banujący: skolopendomorf Serwer: JAILBREAK Data zdarzenia: 10:58-11.00 Opis sytuacji: Admin uważa mnie za podszywke chociarz mam inny nick nie wiem o co chodzi w regulaminie nic o tym nie pisze. Link do bana z amxbansa: http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: skolopendomorf [AMXBans] You can complain about your ban @ www.twoja.com [AMXBans] Reason: 'podszywka' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:1606546459' [AMXBans] Your IP: '31.0.123.176' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'skolopendomorfka' got banned for '1 week'. Reason: 'podszywka' Admin: skolopendomorf [AMXBans] 'skolopendomorfka' got banned for '1 week'. Reason: 'podszywka' Admin: skolopendomorf Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Che Odnośnik do komentarza
Użytkownik skolopendomorf Opublikowano 9 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 to sprawa jest taka kazałem jej zmienić nick ponieważ ten nick jest ukradziony odemnie skolopendomorf/ka dodała sobie ka. Najpierw dałem jej z 4 kicki żeby zmieniał nick to się kłóciła, że nie zmieni to dałem jej bana na 5 minut, później dostała kolejne 2 kicki żeby zmieniła nick ale ona dalej to samo, że "nie ma tego w regulaminie" to dostała bana za podszywke 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 9 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 To niezłe nicki. 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi