Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Maja 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Dziś zadajemy pytania do @Dusia jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Czemu stworzyłaś ten temat Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 17 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Kręcisz, z śpiworem? Ile masz lat tak naprawdę? Jak masz na imię? Z skąd jesteś? Jakie masz zainteresowania? Czym się zajmujesz na co dzień, praca, śpiworem, praca, szkoła? Czym się kierujesz w życie? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Leszczyk Top1 Opublikowano 17 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 [P] Jak cęsto zapominasz o czymś? [P] Dlaczego bawisz się w takie coś jak redakcja? Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Maja 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 @PoPaLoNy|M4a1|BaRiStA-_- Kręcisz, z śpiworem? ---> Kręcić to można... np piłkę xd śpiworku też nie mam ;/ (alee jeśli chodzii o Trivorkaa Potworkaa ) Ile masz lat tak naprawdę? ---> Dziwne, że ktoś jeszcze nie wie ile mam lat o,O alee skoro tak to zostawię Cię jeszcze jakiś czas w niepewnosci Jak masz na imię? ---> Sssssssss Sandraa xd Z skąd jesteś? ---> ze Ślunskaa niedaleko Katowic / niedaleko Czewy Jakie masz zainteresowania? ---> (wymienię pare tylkoo) J.Rosyjski / niektóre głupoty związane z komputerem / motorkami / lubie poczytać raz na ruski rok np książki na jeden konkretny temat, ale neee powiem na jakii dokladnie ii takie ogolne pierdolki w stylu torche tego troche tego, zalezy co wpadnie ciekawego xdd (kiedyś jeszcze kosmos, ale już mniej na to uwagi przykuwam) Czym się zajmujesz na co dzień, praca, śpiworem, praca, szkoła? ---> Trivorkiem Śpiworkiem Potworkiem ii szkołąąą Czym się kierujesz w życie? ---> w życie? miało być chyba w "życiu" jo? glupio brzmi, alee w życiu too myślę, żee rozumiem ;v zanim coś zrobie staram się to przemyśleć 5 razy,, taakie plusy i minusy tego (chociaż oczywiscie nie zawsze tak jest,, kazdy popelnia i musi popelniac bledy) Alee oczywiscie nie tylko rozumiem bo niczego nie da sie przewidziec w 100% i nie zawsze jest czas na myslenie xd (wszystko jest zalezne od sytuacji) ii też paroma swoimi zasadami ktorych się sama trzymam @Leszczyk Top1 [P] Jak często zapominasz o czymś? ---> Noo wms to nie wiem :V zależne to jest od paru rzeczy,, zalezy wgl o czym mam pamietac ii zalezy czy jestem w ten dzien zla / zamyślana / smuta / zajeta czymś, nw serio to zalezy,, jak jest coś ważniejszego to wole sobie zapisać/budzik ustawić [P] Dlaczego bawisz się w takie coś jak redakcja? ---> Aaa co? aż taka beznadziejna w tym jestem, że musiałeś spytać? haha, aa tak na powage too po prostu przez to nie nudzi mi się na forum, mam co robic i wgl 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 20 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Cześć. Dlaczego zostałaś zdegradowana, z wszystkiego? Dlaczego Moderator znów? (Później się mylą ludzie i piszą podania) Dlaczego po dodaniu mnie na // steam zostałem przez Ciebie usunięty. Dlaczego, bo spytałem (Czy to ta Dusia, z forum od Trivorka<3) Dlaczego nie bierzesz udziału w Miss/Mister na forum? (Przecież byś wygrała) Dlaczego jesteś tak rozchwytywana przez natrętnego Użytkownika, z Legendarną kreską Bogów? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Słabiutko. Opublikowano 21 Maja 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 1. Czym się interesujesz? 2. Kiedy wpadasz na placki ziemniaczane? 3. Chciałabyś coś zmienić w swoim życiu? 4. Ulubiona piosenka? 5. Spotkałaś się już z kimś z forum? 6. 3 osoby, które byś zdegradowała? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szejker-) Opublikowano 21 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 [P] Co lubisz robić? [P] Jak trafiłaś na forum? [P] Jesteś otwarta na nowe znajomości? [P] Jaką muzykę najbardziej lubisz? Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Maja 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ Dlaczego zostałaś zdegradowana, z wszystkiego? ---> Wolisz nie wiedzieć i to pyt bardziej do trivora ale watpie ze powie prawd Dlaczego Moderator znów? (Później się mylą ludzie i piszą podania) ---> Bo moderator byl ii powinien byc a nie ze zostaje sciagany z powodu spraw prywatnych i błahych Dlaczego po dodaniu mnie na // steam zostałem przez Ciebie usunięty. Dlaczego, bo spytałem (Czy to ta Dusia, z forum od Trivorka<3) ---> nie chce miec fct w znj bo bzdury pisza Dlaczego nie bierzesz udziału w Miss/Mister na forum? (Przecież byś wygrała) ---> Skad wiesz ze bym wgrala,,, nie chce mi się w to bawić i niee lubie na takie publiczne fora tego typu wstawiać zdj Dlaczego jesteś tak rozchwytywana przez natrętnego Użytkownika, z Legendarną kreską Bogów? --> Nie wiem, spytalam go na pw w cyzm ma problem to nie umial sie okreslic,, koles co 2/3 lata kontaktu nie bylo tak o z dupy se zamieszke w moja strone robi ale chociaz powiedzial ze zle zrobil i przeprosil,, szkoda ze wczesniej nie pomyslal ale akurat myslenie nie nalezy do mocnych stron ludzi @Anka ツ 1. Czym się interesujesz? ---> Pyt z up "(wymienię pare tylkoo) J.Rosyjski / niektóre głupoty związane z komputerem / motorkami / lubie poczytać raz na ruski rok np książki na jeden konkretny temat, ale neee powiem na jakii dokladnie ii takie ogolne pierdolki w stylu torche tego troche tego, zalezy co wpadnie ciekawego xdd (kiedyś jeszcze kosmos, ale już mniej na to uwagi przykuwam)"" 2. Kiedy wpadasz na placki ziemniaczane? ---> Zależy kiedy zaprosisz ii czy daleko mieszkasz (wsm dziś na obiad je miałam ) 3. Chciałabyś coś zmienić w swoim życiu? ---> Jak na razie myślę, że nic i że nie mam co zmieniać 4. Ulubiona piosenka? ---> mam dużo piosenek które mi się podobają ;v takiej jednej jedynej nie maam 5. Spotkałaś się już z kimś z forum? ---> taq 6. 3 osoby, które byś zdegradowała? ---> Emmm no ten tego,, wsm to tego @Zmiksowany bo glupoty pidoli, a tak na powagę to wyjebane bo nie ja jestem od tego @szejker1nho☆ [P] Co lubisz robić? ---> Uczyć się J.Ruskiego grać sluchać muzyki spać pić herbatę denerwować Trivorka potworka jezdzic w jakies nowe miejsca ii tak inne różne pierdoły [P] Jak trafiłaś na forum? ---> Trivor przeszedł tutaj z serweramii aa ja bez innego wyjscia za nim :3 [P] Jesteś otwarta na nowe znajomości? ---> Nooo myślę, że w miare tak,, wszystko zależy od pierwszego wrażenia i od zachowania drugiej osoby, ale na pewno wole ja poznawac nowe osoby niz zeby one mnie poznwaly [P] Jaką muzykę najbardziej lubisz? ---> tak jak pisałam up,, różnorodne zalezy co wpadnie w ucho (np rap bez przekazu nalepiej, muzyka electro/basem beatboxu i takich tam innych piosenek) ii typu angielską jakąś/ Ruską 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Maja 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi