Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Q&A Dusia #45

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

SfZdYce.png

Dziś zadajemy pytania do @Dusia

jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> 

[P] Czemu stworzyłaś ten temat xD 

heh1111.png

• Premium
Premium

Kręcisz, z śpiworem?

Ile masz lat tak naprawdę?

Jak masz na imię?

Z skąd jesteś?

Jakie masz zainteresowania?

Czym się zajmujesz na co dzień, praca, śpiworem, praca, szkoła?

Czym się kierujesz w życie?

• Użytkownik

[P] Jak cęsto zapominasz o czymś?

[P] Dlaczego bawisz się w takie coś jak redakcja?

• Junior Admin
Junior Admin

@PoPaLoNy|M4a1|BaRiStA-_-

Kręcisz, z śpiworem?       --->   Kręcić to można... np piłkę xd  śpiworku też nie mam ;/    (alee jeśli chodzii o Trivorkaa Potworkaa :zakochany:)

Ile masz lat tak naprawdę?    --->   Dziwne, że ktoś jeszcze nie wie ile mam lat o,O  alee skoro tak to zostawię Cię jeszcze jakiś czas w niepewnosci ;p 

Jak masz na imię?   --->   Sssssssss      Sandraa  xd 

Z skąd jesteś?   --->  ze Ślunskaa     niedaleko Katowic / niedaleko Czewy

Jakie masz zainteresowania?  --->  (wymienię pare tylkoo) J.Rosyjski / niektóre głupoty związane z komputerem / motorkami / lubie poczytać raz na ruski rok np książki na jeden konkretny temat, ale neee powiem na jakii dokladnie  ;p ii takie ogolne pierdolki w stylu torche tego troche tego, zalezy co wpadnie ciekawego xdd (kiedyś jeszcze kosmos, ale już mniej na to uwagi przykuwam)

Czym się zajmujesz na co dzień, praca, śpiworem, praca, szkoła?  --->  Trivorkiem Śpiworkiem Potworkiem :x   ii szkołąąą 

Czym się kierujesz w życie?   ---> w życie? miało być chyba w "życiu" jo? glupio brzmi, alee w życiu too myślę, żee rozumiem ;v zanim coś zrobie staram się to przemyśleć 5 razy,, taakie plusy i minusy tego ;p  (chociaż oczywiscie nie zawsze tak jest,, kazdy popelnia i musi popelniac bledy)  Alee oczywiscie nie tylko rozumiem bo niczego nie da sie przewidziec w 100% i nie zawsze jest czas na myslenie xd (wszystko jest zalezne od sytuacji)  ii też paroma swoimi zasadami ktorych się sama trzymam ;) 

@Leszczyk Top1

[P] Jak często zapominasz o czymś?  ---> Noo wms to nie wiem :V zależne to jest od paru rzeczy,, zalezy wgl o czym mam pamietac ii zalezy czy jestem w ten dzien zla / zamyślana / smuta / zajeta czymś, nw serio to zalezy,, jak jest coś ważniejszego to wole sobie zapisać/budzik ustawić 

[P] Dlaczego bawisz się w takie coś jak redakcja?  --->  Aaa co? :D aż taka beznadziejna w tym jestem, że musiałeś spytać? :D haha, aa tak na powage too po prostu przez to nie nudzi mi się na forum, mam co robic i wgl ;p  

• Lubię to! 1
  • Super 1

heh1111.png

• Użytkownik∙

Cześć.

• Dlaczego zostałaś zdegradowana, z wszystkiego?
  • Dlaczego Moderator znów? (Później się mylą ludzie i piszą podania)
  • Dlaczego po dodaniu mnie na // steam zostałem przez Ciebie usunięty. Dlaczego, bo spytałem (Czy to ta Dusia, z forum od Trivorka<3)
  • Dlaczego nie bierzesz udziału w Miss/Mister na forum? (Przecież byś wygrała)
  • Dlaczego jesteś tak rozchwytywana przez natrętnego Użytkownika, z Legendarną kreską Bogów?

• Ha ha 1
imageproxy2_php.png.3bf4bd923ca3be0f4a22e133a1907191.png
  • Użytkowniczka

1. Czym się interesujesz?

2. Kiedy wpadasz na placki ziemniaczane? :D 

3. Chciałabyś coś zmienić w swoim życiu?

4. Ulubiona piosenka?

5. Spotkałaś się już z kimś z forum?

6. 3 osoby, które byś zdegradowała? :D 

• Użytkownik∙

[P] Co lubisz robić? 

[P] Jak trafiłaś na forum? 

[P] Jesteś otwarta na nowe znajomości? 

[P] Jaką muzykę najbardziej lubisz? 

• Junior Admin
Junior Admin

@V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ

• Dlaczego zostałaś zdegradowana, z wszystkiego?  --->  Wolisz nie wiedzieć xD i to pyt bardziej do trivora ale watpie ze powie prawd
  • Dlaczego Moderator znów? (Później się mylą ludzie i piszą podania) ---> Bo moderator byl ii powinien byc a nie ze zostaje sciagany z powodu spraw prywatnych i błahych 
  • Dlaczego po dodaniu mnie na // steam zostałem przez Ciebie usunięty. Dlaczego, bo spytałem (Czy to ta Dusia, z forum od Trivorka<3) ---> nie chce miec fct w znj bo bzdury pisza
  • Dlaczego nie bierzesz udziału w Miss/Mister na forum? (Przecież byś wygrała) ---> Skad wiesz ze bym wgrala,,, xD nie chce mi się w to bawić i niee lubie na takie publiczne fora tego typu wstawiać zdj
  • Dlaczego jesteś tak rozchwytywana przez natrętnego Użytkownika, z Legendarną kreską Bogów?  --> Nie wiem, spytalam go na pw w cyzm ma problem to nie umial sie okreslic,, koles co 2/3 lata kontaktu nie bylo tak o z dupy se zamieszke w moja strone robi xD ale chociaz powiedzial ze zle zrobil i przeprosil,, ;) szkoda ze wczesniej nie pomyslal ale akurat myslenie nie nalezy do mocnych stron ludzi 

@Anka ツ

1. Czym się interesujesz? ---> Pyt z  up   "(wymienię pare tylkoo) J.Rosyjski / niektóre głupoty związane z komputerem / motorkami / lubie poczytać raz na ruski rok np książki na jeden konkretny temat, ale neee powiem na jakii dokladnie  ;p ii takie ogolne pierdolki w stylu torche tego troche tego, zalezy co wpadnie ciekawego xdd (kiedyś jeszcze kosmos, ale już mniej na to uwagi przykuwam)""

2. Kiedy wpadasz na placki ziemniaczane? :D    ---> Zależy kiedy zaprosisz ii czy daleko mieszkasz :P  (wsm dziś na obiad je miałam :x)

3. Chciałabyś coś zmienić w swoim życiu? ---> Jak na razie myślę, że nic i że nie mam co zmieniać

4. Ulubiona piosenka?   ---> mam dużo piosenek które mi się podobają ;v takiej jednej jedynej  nie maam 

5. Spotkałaś się już z kimś z forum? ---> taq<tajny>

6. 3 osoby, które byś zdegradowała? :D  --->  Emmm no ten tego,, wsm to tego @Zmiksowany  bo  glupoty pidoli, a tak na powagę to wyjebane bo nie ja jestem od tego 

@szejker1nho☆

[P] Co lubisz robić?   ---> Uczyć się J.Ruskiego  grać  sluchać muzyki  spać  pić herbatę  denerwować Trivorka potworka   jezdzic w jakies nowe miejsca ii tak inne różne pierdoły 

[P] Jak trafiłaś na forum?  ---> Trivor przeszedł tutaj z serweramii aa ja bez innego wyjscia za nim :3  xD

[P] Jesteś otwarta na nowe znajomości?   ---> Nooo myślę, że w miare tak,, wszystko zależy od pierwszego wrażenia i od zachowania drugiej osoby, ale na pewno wole ja poznawac nowe osoby niz zeby one mnie poznwaly 

[P] Jaką muzykę najbardziej lubisz? ---> tak jak pisałam up,, różnorodne zalezy co wpadnie w ucho  (np rap bez przekazu nalepiej, muzyka electro/basem beatboxu i takich tam innych piosenek)  ii typu  angielską jakąś/ Ruską xD 

• Lubię to! 1
  • Super 2

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]