Użytkownik∙ xMietekx Posted May 17, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 17, 2019 Witajcie moja propozycja jest następująca Dodanie odznak na forum np. Za daną liczbę postów dajmy na to za 150 postów byłaby odznaka czas spędzony na forum no wiecie tak aby jakoś urozmaićić forum tyle odemnie Pozdrawiam Ps. Jeśli pomyliłem działy to proszę temat poprostu przenieść 2 Link to comment
Użytkownik∙ Lakierka :) Posted May 18, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 18, 2019 nie za bardzo zrozumiałem co u napisałeś xd Link to comment
Premium 0$TRY Posted May 18, 2019 Premium Premium Share Posted May 18, 2019 3 godziny temu, Lakierka napisał: nie za bardzo zrozumiałem co u napisałeś xd chodzi mu o to: niżej pokaże i bardzo fajny pomysł. Jak by to wyglądało. Teraz co to daje: Jak najbardziej jestem za takim pomysłem: TAK TAK I TAK 2 Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted May 18, 2019 Author Użytkownik∙ Share Posted May 18, 2019 No właśnie o tym mówię np za 10 poradników jest odznaka itd. Link to comment
Użytkownik Leszczyk Top1 Posted May 18, 2019 Użytkownik Share Posted May 18, 2019 Jestem za 1 Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted May 19, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 19, 2019 Myślę, że przy następnej aktualizacji będzie można to wprowadzić. 1 Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted May 19, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 19, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Link to comment
Recommended Posts