Administrator Dusia Posted May 18, 2019 Administrator Administrator Share Posted May 18, 2019 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem" Dziś na naszym celowniku znalazł się admin DD2 #1 @Leszczyk Top1 Zapytałam paru użytkowników forum co o nim myślą o to ich opinie ---> Anonim użytkownika nr. 1: --> Wkurwia mnie tylko tym, że zamiast grać to częściej siedzi na SPEC, poza tym spamer SB xD Anonim użytkownika nr. 2: --> Pierwsze, kiedy się wybiera, ze mną do @Aniaa na wakacje dożywotnie? A tak poza to otwarty, zabawny, z poczuciem humoru i często siedzi, ze mną do rana i gada o głupotach i Anię przekabaca na swoją stronę. Ogólnie spoczko mordeczko ^>^. Anonim użytkownika nr. 3: --> Nie znam go na tyle, że bym mogła cokolwiek o nim powiedzieć, ale mogę powiedzieć, że jest pomocny, miły i bezkonfliktowy. Anonim użytkownika nr. 4: --> Spamer na sb, wydaje się w porządku. Anonim użytkownika nr. 5: --> Leszczyk dobra mordeczka Fajne poczucie humoru, zawsze pomoże. Jak trzeba to i nawet do 3-5 posiedzi na forum i popisze Anonim użytkownika nr. 6: --> Krzysiu to wariat, flirciarz, lubi pożartować jest miły, przyjacielski i zawsze chętnie pomoże i można z nim o wszystkim pogadać Anonim użytkownika nr. 7: --> Myślę, że jest spoko, dużo się udziela na różne tematy i jest bardzo pomocny dla ludzi. Anonim użytkownika nr. 8: --> Oglądając Go z boku, wydaje się spoko:D Spamer na SB ( no powaliło typa ewidentnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Momentami coś mądrze powie Anonim użytkownika nr. 9: --> Myślę, że jest miły, kontaktowy i przyjaźnie nastawiony do innych, sporo się udziela w życiu forum, zwłaszcza na strefiebox. Pozytywna osóbka. Anonim użytkownika nr. 10: --> W porządku człowiek Anonim użytkownika nr. 11: --> Troszkę zanikł nam kontakt, ale jest to w porząsiu osóbka Anonim użytkownika nr. 12: --> Nie znam go za bardzo, ale uważam, że jest miłą i komunikatywną osobą (mało coś gra na serwerach) 1 1 Link to comment
Użytkownik Leszczyk Top1 Posted May 19, 2019 Użytkownik Share Posted May 19, 2019 Dziękuję z całego serduszka ludziom którzy się wypowiedzieli tak pozytywnie na mój temat! Buziaki misiaczkiii!? Dziękuję także @Dusia za stworzenie tego tematu dla mnieeee!? 1 Link to comment
Administrator Dusia Posted May 22, 2019 Administrator Author Administrator Share Posted May 22, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts