Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

Pod Ostrzałem #27 Leszczyk Top1

Dusia

Recommended Posts

• Administrator
Administrator

aBNJBCG.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem"

Dziś na naszym celowniku znalazł się admin DD2 #1 @Leszczyk Top1

Zapytałam paru użytkowników forum co o nim myślą o to ich opinie ---> 

Anonim użytkownika nr. 1: --> Wkurwia mnie tylko tym, że zamiast grać to częściej siedzi na SPEC, poza tym spamer SB xD

Anonim użytkownika nr. 2: --> Pierwsze, kiedy się wybiera, ze mną do @Aniaa na wakacje dożywotnie? A tak poza to otwarty, zabawny, z poczuciem humoru i często siedzi, ze mną do rana i gada o głupotach i Anię przekabaca na swoją stronę. Ogólnie spoczko mordeczko ^>^.

Anonim użytkownika nr. 3: -->  Nie znam go na tyle, że bym mogła cokolwiek o nim powiedzieć, ale mogę powiedzieć, że jest pomocny, miły i bezkonfliktowy.

Anonim użytkownika nr. 4: --> Spamer na sb, wydaje się w porządku.

Anonim użytkownika nr. 5: --> Leszczyk dobra mordeczka :D Fajne poczucie humoru, zawsze pomoże. Jak trzeba to i nawet do 3-5 posiedzi na forum i popisze :D

Anonim użytkownika nr. 6: --> Krzysiu to wariat, flirciarz, lubi pożartować :D jest miły, przyjacielski i zawsze chętnie pomoże i można z nim o wszystkim pogadać :DD

Anonim użytkownika nr. 7: --> Myślę, że jest spoko, dużo się udziela na różne tematy i jest bardzo pomocny dla ludzi.

Anonim użytkownika nr. 8: --> Oglądając Go z boku, wydaje się spoko:D Spamer na SB ( no powaliło typa ewidentnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Momentami coś mądrze powie :DD

Anonim użytkownika nr. 9: --> Myślę, że jest miły, kontaktowy i przyjaźnie nastawiony do innych, sporo się udziela w życiu forum, zwłaszcza na strefiebox. Pozytywna osóbka.

Anonim użytkownika nr. 10: --> W porządku człowiek :P

Anonim użytkownika nr. 11: --> Troszkę zanikł nam kontakt, ale jest to w porząsiu osóbka :D 

Anonim użytkownika nr. 12: --> Nie znam go za bardzo, ale uważam, że jest miłą i komunikatywną osobą :D (mało coś gra na serwerach) 

• Lubię to! 1
  • Super 1

heh1111.png

• Użytkownik

Dziękuję z całego serduszka ludziom którzy się wypowiedzieli tak pozytywnie na mój temat! Buziaki misiaczkiii!?

Dziękuję także @Dusia za stworzenie tego tematu dla mnieeee!?

• Dzięki 1
  • Administrator
Administrator

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

heh1111.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]