Użytkownik BanneD Posted May 20, 2019 Użytkownik Share Posted May 20, 2019 Witam Z racji tego,że zobaczyłem w jednym temacie post @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ postanowiłem go napisać tutaj jasno i rzetelnie , żeby zamiast rangi "Starszy Użytkownik" by była ranga "Weteran" Wymagania były by następujące oraz odbiór rangi taki sam jak w przypadku "Starszego Użytkownika" Wymagania Konto zarejstrowane 6-miechów temtu 250 Postów 8Dni Online na forum Pomysł jest w 100% tego Pana @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ @AdeK @Trivor Decyzja?? 3 1 Clear Boy Link to comment
Administrator Dusia Posted May 20, 2019 Administrator Administrator Share Posted May 20, 2019 Co do nazwy to się nie wypowiem boo mi to bez roznicy ;v kazdemu sie inny podoba,, Aaa co do wymagn co są teraz na "Starszego Uzytkownika" są słabe "Wymagania: Staż na forum co najmniej 6 miesięcy 30 postów Czas Online co najmniej 10 godzin " Jednak wymagania na Starszego powinny być bardziej wymagajacee,, plus zee staz ma byc poł rokuu aa jak na pol roku 30 postow i 10h to jest malo,, wymagania takie jak napisal Nomarcy są już lesze, mogłoby byc te 250 postow ii np 10 dni online @Trivor @AdeK @Smuszinio Przyjmujecie propozycje czy nie,,, ;d 3 1 Link to comment
Użytkownik BanneD Posted May 24, 2019 Author Użytkownik Share Posted May 24, 2019 @Dusia @Marves @Zmiksowany Mozecie zamknac temat?Bo i tak brak odpowiedzi . Clear Boy Link to comment
Premium 0$TRY Posted May 24, 2019 Premium Premium Share Posted May 24, 2019 Jestem za taką propozycja. Nie ma co dużo pisać 1 Link to comment
Użytkownik 3rd Posted May 28, 2019 Użytkownik Share Posted May 28, 2019 Rowniez jestem za. Weteran brzmi jakos lepiej niz "Starszy uzytkownik". Wkoncu wiekszosc z nas to weterani, a nie starszi cnie 1 Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted May 29, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 29, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts