Użytkownik BanneD Opublikowano 20 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Witam Z racji tego,że zobaczyłem w jednym temacie post @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ postanowiłem go napisać tutaj jasno i rzetelnie , żeby zamiast rangi "Starszy Użytkownik" by była ranga "Weteran" Wymagania były by następujące oraz odbiór rangi taki sam jak w przypadku "Starszego Użytkownika" Wymagania Konto zarejstrowane 6-miechów temtu 250 Postów 8Dni Online na forum Pomysł jest w 100% tego Pana @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ @AdeK @Trivor Decyzja?? 3 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Maja 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Co do nazwy to się nie wypowiem boo mi to bez roznicy ;v kazdemu sie inny podoba,, Aaa co do wymagn co są teraz na "Starszego Uzytkownika" są słabe "Wymagania: Staż na forum co najmniej 6 miesięcy 30 postów Czas Online co najmniej 10 godzin " Jednak wymagania na Starszego powinny być bardziej wymagajacee,, plus zee staz ma byc poł rokuu aa jak na pol roku 30 postow i 10h to jest malo,, wymagania takie jak napisal Nomarcy są już lesze, mogłoby byc te 250 postow ii np 10 dni online @Trivor @AdeK @Smuszinio Przyjmujecie propozycje czy nie,,, ;d 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 @Dusia @Marves @Zmiksowany Mozecie zamknac temat?Bo i tak brak odpowiedzi . Clear Boy Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 24 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Jestem za taką propozycja. Nie ma co dużo pisać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3rd Opublikowano 28 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Rowniez jestem za. Weteran brzmi jakos lepiej niz "Starszy uzytkownik". Wkoncu wiekszosc z nas to weterani, a nie starszi cnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 29 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi