Administrator Dusia Posted May 21, 2019 Administrator Administrator Share Posted May 21, 2019 Jaka była wasza ulubiona zabawka z dzieciństwa? Opisz ją lub pochwal się zdjęciem jeśli jeszcze masz. Link to comment
Użytkownik∙ TabuQ Posted May 21, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 21, 2019 Moją ulubioną zabawką z dzieciństwa był samochodzik który się napędzało pedałami , niestety już go nie mam Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted May 21, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 21, 2019 Moją ulubioną zabawką z dzieciństwa był taki pewien latawiec miałem go dosyć długo aż do 14 roku życia ale miałem pecha pewnego dnia i latawiec poleciał w gałęzie drzew i się porwał i połamał ? Link to comment
Skowron skowron Posted May 21, 2019 Skowron Share Posted May 21, 2019 Ja najlepiej wspominam rower i grę w piłkę z kolegami 1 Link to comment
Użytkowniczka Słabiutko. Posted May 21, 2019 Użytkowniczka Share Posted May 21, 2019 tak jak kolega wyżej ;3 rower, nożna, siatka, ping pong ;3 To, co sprawiało przyjemność z przyjaciółmi 1 Link to comment
Premium 0$TRY Posted May 21, 2019 Premium Premium Share Posted May 21, 2019 było wiele ty zabaw w pamięci został mi rower całe moje miasto zwiedziłem każdy zakamarek. Link to comment
Użytkownik `KenZi ? Posted May 21, 2019 Użytkownik Share Posted May 21, 2019 Samochodziki Lubiłem i interesowałem się nimi Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted May 21, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 21, 2019 W dzieciństwie strasznie kręciły mnie klocki lego Link to comment
Użytkownik∙ szejker-) Posted May 21, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 21, 2019 Moją ulubioną zabawką z dzieciństwa był Hulk, bo jak rzucałem nim o ścianę, to się nie rozpadał XD Link to comment
Administrator Dusia Posted May 22, 2019 Administrator Author Administrator Share Posted May 22, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Użytkownik∙ GENERAL ALADEEN Posted January 4, 2021 Użytkownik∙ Share Posted January 4, 2021 Link to comment
Recommended Posts