Użytkownik BanneD Opublikowano 22 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Nick: NoMercy. Imię: Mateusz Wiek: 16 Jakich programów używasz do grafiki?: GIMP Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2h Opisz siebie: Mam na imię Mateusz,lat 16-scie. Interesuję się "Grafiką Komputerową oraz piłką nożną". Mieszkam daleko za górami^^ Dlaczego akurat Ty?: Dlatego,że interesuję się "Grafiką" oraz jest jeden "Grafik" na forum,któremu chciałbym pomóc,bo teraz ma "Moderatora" to ma więcej obowiązków :) Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 6-7 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Podam poniżej Kontakt: Steam/Forum @PoPaLoNy ✈ Ile razy mam pisać, że już na forum WRÓCIŁEM!? I nie żaden "lotnik",bo na forum zostaje i kropka.. I nie zamierzam odchodzić 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 22 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Można dać szansę +Staż na forum +Grafiki w miarę ładne +Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 22 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Na tak: + fajna przyjazna mordeczka + wiek + był juz grafikiem i dobrze wykonywał zadania a przede wszystkim szybko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 22 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Dał bym szansę +staż +wiek +byl juz grafikiem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szejker-) Opublikowano 22 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Tak + Mial grafika + Przyda sie kolejny + Staz na forum + Wiek tez moze byc Powodzenia :] 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 22 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 No i to to ja rozumiem + Mało grafików + Staż na forum + Przyjazna mordka +/- Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 22 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Jak dla mnie NIE dałbym szansy. Miałeś ich zbyt wiele, tutaj raczej nie są potrzebni lotniki. Piszesz podanie wracasz z innej sieci bo coś nie poszło i teraz swoich już n-tych sił próbujesz tutaj. Dla mnie wciąż za mało robisz w grafice abyś był Grafikiem. Mało i prace nie są jakieś super a myślałem że dodasz coś lepszego. Który raz mamy dać Ci szansę tak naprawdę. Ja nie jestem tutaj za długo ale już widziałem to co miałem widzieć. To jest śmieszne naiwność ludzi, którzy dają Ci szansę bo myślą że się zmienisz i będzie nie wiadomo na tej grupie prawda? A tak nie będzie bo dostaniesz lepszą propozycję i lecisz jak "Bezdomny do 100 zł na ulicy" Przepraszam bo nawet "bezdomnych" urażam taką opinią o tobie. Jestem na NIE. Cytat + był juz grafikiem i dobrze wykonywał zadania a przede wszystkim szybko Szybko jak niektórzy w 10min od napisania zlecenia to bardzo wybitni Graficy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 22 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 na TAK +Był już grafikiem +Przyda się kolejny +Staż 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 23 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Jestem na Tak + checi + prace + przyda się 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Maja 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 dam ostatni raz na tak bo i tak pewnie Cie przyjma bo bd pisal do poki sie nie uda wiec no,, -mailes x szans ii znowu kolejne podanie dales,,, jak dla mnie powinienes normalnie jakas umowe z adkiem zawrzec ze jak teraz zrezygnujesz to juz luj perma masz czy cos bo to juz zacyzna byc bez sensu i wkurwiajace... ciagle podania rezygnacie podania rezygnacje -podanie tak troche slabo napisane mogles sie wysilic/postarac.. +przyda się grafik +2h czas na poswiecenie jakos ujdzie bo tych prac dlugo nie robisz,, +/-wiekszosc prac jest nawet ladna w tej swojej prościźnie.. Wysoko w skali od 1-10 oceniasz swoje prace 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 24 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 To samo co Dusia, ostatnia szansa + Przyda się grafik +- Prace + Aktywność + Staż 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 24 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Niech będzie ten ostatni raz;p + Staż + Przyda się jeszcze jeden grafik + Chęci;p Na razie przyjmuję na okres próbny, zobaczymy jak się spiszesz Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 24 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi