Użytkownik Mr.Yoint << Opublikowano 22 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Nick z Cs'a: -_๏๔ ฬคl รเę_- Admin banujący: |M4a1|PopalonY-_- Serwer: Only DD2#2 Data zdarzenia:2019-05-22 godzina 18:15 cos takiego Opis sytuacji: wczytałem swój CFG do fps by troche mi z lagami pomogło . I nick mi ustawiło jako reklame, i zapomniałem zmienić wszedłem na serwer i dopiero zauważyłem ale wyszedłem z serwera odrazu zmieniłem nick na mój i wszedłem spowrotem i ban za reklame , niechcący .. czasami się zapomina. wiecęj się to nie powtórzy. Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) : [ trwają prace ] Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'REKLAMA' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 days' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:176141030' [AMXBans] Twoje IP: '178.212.155.5' [AMXBans] =============================================== 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 22 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 @PoPaLoNy ✈ / Masz 24 godziny na wyjaśnienie owej sprawy i przedstawienia jakichkolwiek dowodów na rzekome reklamowanie. 1 Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 22 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Tak było ale jest to uważane za reklamę a ban jest stosowny. Reklama. Cytat Później Cytat Tyle. Dla mnie jest to reklama, ale zostawię to @Zmiksowany. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 22 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Faktycznie jest to uznawane za reklamę lecz nie jest to reklama sieci (konkurencji) serwerów cs'a. Widać, że zassał jakiś .cfg i po prostu zapomniał zmienić nazwy (nicku), nie spamował żadnymi bindami z ową reklamą i na serwerze był zaledwie parę sekund (do czasu aż się skroił, że ma ową "reklamę" w nicku). Sądzę, że można dać UB graczowi nie była to celowa reklama. Grywa na serwerze non stop i myślę, że nie reklamował by czegoś na niekorzyść serwera, po prostu słaba wpadka z ściągniętym .cfg i zapomnieniem się w postaci zmiany nicku. Wracaj na serwer i następnym razem mniej takich wpadek bo nie będzie uznawane za "Zapomniałem się" 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 22 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi