Użytkownik Kocio Posted May 23, 2019 Użytkownik Share Posted May 23, 2019 1. Nick: Kocio 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: admin dd2#2 3. Powód: Brak czasu na grę, zimową porą będzie więcej. Link to comment
Administrator Dusia Posted May 23, 2019 Administrator Administrator Share Posted May 23, 2019 Jaak zimowa jak dopiero lato sie bedzie zacZynać xd ;v (do zimy jeszcze dalelo) @PoPaLoNy ✈ ale po co ta notka i ta informacja do mnie bo nie rozumiem? Przeciez o tym wiem tylko mowie ze do zimy jeszcze daleko,, Ehh // @PoPaLoNy ✈ Oznaczyłam bo nie rozumiem celu dodania twojej notki do mojego posta? xDD Ty chyba nie kminisz co Ci up napisałam wiec przeczytaj ponownie (Y) (i z czego niby mam tutaj sobie wybrnac jak nie ma z czego? Ii co niby zle zrozumialam? ) 1 Link to comment
Użytkownik BanneD Posted May 23, 2019 Użytkownik Share Posted May 23, 2019 Szkoda bo dobrze Cie nauczyłem amxmoda i byłeś długo adminem w sumie od początku tak ja jak. No to yo Clear Boy Link to comment
Użytkownik∙ Zmiksowany Posted May 23, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 23, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts