Administrator Popular Post Dusia Posted May 24, 2019 Administrator Administrator Popular Post Share Posted May 24, 2019 Witam w kolejnym wywiadzie! Dziś naszą odpowiadającą jest @Anka ツ Pytająca- @Dusia Odpowiadająca- @Anka ツ -Witam naszą graczkę DD2 #2! Jesteś kolejną odważną kobietą, która skusiła się na wywiad A więc przechodząc do wywiadu, na samym początku przedstaw się nam i opowiedz coś o Sobie. -Witaj Mam na imię Anka, mam 22 lata i mieszkam w małej wiosce na Podkarpaciu. Jestem mamą 3-letniego Szymona. Aktualnie, zajmuję się Jego wychowaniem, od Września zaczynam drugą szkołę, a w międzyczasie, szukam pracy. -Ooo mając już synka, na pewno Ci się nie nudzi, prawda? Dzieci dają dużo radości. Opowiesz nam coś o swojej szkole, do której masz zamiar iść? -Oj nie nudzi chociaż, czasami już ma mnie dość, woli bawić się sam Ze szkołą za bardzo mi nie wyszło. Jednak po jakimś czasie zrobiłam szkołę-Kucharz. Zdrowie nie pozwoliło iść w tym kierunku, więc zrobiłam kosmetyczkę Jednak to nie było to W maju, tego roku skończyłam Liceum Ogólnokształcące, i chciałam skończyć. Przyjaciółka namówiła mnie, bym zapisała się z nią do jeszcze jednej szkoły, no i tak zapisałam się do Technikum pocztowego haha Kilka kierunków a zawsze się coś znajdzie dla siebie! -Woow to szacun, żeby aż tyle ukończyć, to naprawdę musi się chcieć i mieć zapał, nieźle Jaka w takim razie była twoja wymarzona szkoła? I może planujesz po Technikum pocztowym iść jeszcze gdzieś do szkoły? Czy już raczej myślisz, że na tym technikum się zakończy? -Wymarzona? Szczerze, to idąc do średniej szkoły, miałam to gdzieś. Jak to młodzież, imprezy itd. Jednak miałam taki moment, że musiałam poważnie zadecydować co dalej ze sobą zrobić. I Wyszło na kucharzu. Później działo się to, co się chciało dziać. Po Technikum zapewne zakończę edukację, aczkolwiek wszystko może się zdarzyć. -Co prawda to prawda, wszystko się może zdarzyć, dobrze mówiłaś też, że szukasz pracy, jakiej pracy szukasz? Masz może jakąś konkretną w zawodzie ciekawym upatrzoną? Możesz też, zechcesz się nam pochwalić jaka praca interesowała Cię za dziecka i czemu akurat taka. -Praca? Najlepiej na jedną zmianę i żeby dużo nie chodzić Jestem z natury leniem, więc jeszcze jakby byłą siedząca Pracowałam w sklepie, na kasie, i pasowałaby mi właśnie taka Za dziecka, pielęgniarką. Lubię pomagać innym, wydawało mi się, że mogłabym pomagać, tym którzy potrzebują takiej pomocy, jednak z czasem, spędzając więcej czasu w szpitalu, podziękowałam za taką pracę -Co tak dużo czasu spędzałaś w szpitalu, jeśli można widzieć? I rzeczywiście praca w szpitalu nie należy do prostych ani przyjemnych niestety. -Wypadek, z brzuchem, w ciąży, badania troszkę tego było No nie należy, więc to odpadło -Dobrze to teraz przejdźmy do Twoich zainteresowań, Jakie masz zainteresowania/pasję i z jakiego osiągnięcia w życiu jesteś z siebie najbardziej dumna? Czy raczej widzisz same porażki? -Pytanie, którego nie lubię Zainteresowania to piłka ręczna, siatkówka i rysowanie. Niestety, nie mam takiego osiągnięcia, by się pochwalić, chociaż byłam z siebie dumna, że w ogóle zaczęłam grać w drużynie piłki ręcznej . Ale najbardziej, to oczywiste, że jestem dumna z bycia mamą -O tak bycie mamą to najlepsza duma To teraz o bujaniu w obłokach, jakie masz marzenia lub plany na przyszłość? -Marzenia hmm.. Mam ich dużo, jednym, najważniejszy, to mieć swój, własny malutki domek, z dala od ludzi.. z małym ogródkiem i basenem wygrać w totka chociaż raz i skoczyć na bungee -Uu skoczyć na bungee odważnie Teraz mi powiedz, jest coś w życiu, czego nie tolerujesz, lub ciężko znosisz? A może nic Ci nie przeszkadza i się nie przejmujesz, tym co się dzieje wokół? -Czasami są rzeczy, które naprawdę irytują, a niestety nie mam na nie wpływu. Próbuje żyć swoim życiem i za bardzo nie przejmować się tym, co jest dookoła. Nie zawsze wychodzi. -Dobre podejście Dobrze to powiedz mi jeszcze, co Cię najbardziej uszczęśliwia, a co dołuje? -Uszczęśliwia: Uśmiech dziecka, papierosek, czasami drink -dołuje: Brak osoby, z którą można rozmawiać, brak słodyczy -Dobrze to jeszcze przed dziwnymi pytaniami opowiedz nam, jakim byłaś dzieckiem Mama musiała gonić z paskiem po dworze, czy raczej byłaś grzecznym dzieckiem? -Praktycznie, nie było mnie w domu. Ciągle siedziałam u znajomych, na imprezach.. Nigdy, nie bałam się, nie słuchałam się mamy niestety, byłam dzieckiem swojej bajki Dopiero po 18 się zmieniłam, o 180 stopni -Buntowniczka normalnie Żałujesz jakiś swoich czynów lub czegoś podobnego? Czy raczej jesteś zdania, że nie warto żałować niczego? -Tak, żałowałam kiedyś, że właśnie przez to moje zachowanie, zawaliłam szkołę. Ale teraz? Nie, nie żałuje niczego. Nic nie dzieje się przypadkiem. -Dokładnie nic się nie dzieje przypadkiem. Jak byś określiła w paru zdaniach swoją osobę? -Szybko przywiązująca się do nowych osób, oczywiście jestem miła XD Z dużym poczuciem humoru i małym dystansem XD Lubię pomagać innym, szczególnie, wtedy gdy widzę tego jakieś efekty. Postępuje lekkomyślnie, czasem wydaje mi się, że jestem stworzona do tego, by stwarzać problemy. -Hmm, ciekawie ciekawie Dobrze, to teraz przejdziemy do paru dziwnych pytań. Co byś zrobiła, gdyby na świecie było zakażenie i praktycznie wszyscy zmieniliby się w zombi? Walczyłabyś z nimi i wierzyła, że gdzieś jest ludzkość czy siedziałbyś w "campie" -Chętnie bym się z zombi pobawiła haha Nie no, raczej bym wierzyła, że jednak są osoby, gdzieś tam. Zaczęłabym szukać, samotnie by było w tej "campie". Nie lubię samotności, a z Zombi nie da się pogadać -A co byś zrobiła, gdybyś znała datę swojej śmierci? A może raczej by Cię to nie ruszyło? Wiadomo, ruszyłoby.. Miałoby zabraknąć kilka osób, dla mnie ważnych? Nie wyobrażam sobie życia bez nich. Ale się tego nie boje. Gdyby do tego doszło, chciałabym spełnić swoje marzenia, których nie byłabym w stanie spełnić przed śmiercią. Przez ostatnie godziny, chciałabym widzieć uśmiech na twarzy Szymonka -Gdybyś mogła spędzić czas ze sławną wybraną przez Ciebie osobą to, kogo byś wybrała i dla czego akurat tą osobę? Jak byś spędzał czas z tą osobą? -Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) Oczywiście, popływałabym z nim na desce Ewentualnie jakiś rejs motorówką Dlaczego ta? patrz jakie ma ciałko, nic tylko patrzeć i dotykać -Hahah ojj Ania Dobrze, a gdybyś wygrała dużą sumę pieniędzy, na co byś je przeznaczyła? -Jak pisałam wyżej, postawiłabym sobie domek. Ale raczej większą sumę, przeznaczyłabym na rozwój i naukę Szymona, by miał lepiej, niż miałam ja ~~~~~~Pytanie na temat sieci i Cs'a ~~~~~~ -Dobrze, więc zbliżamy się pomału do końca, to opowiedz nam jeszcze, jak zaczęłaś swoją karierę w cs'a (ogólnie) ii jak się znalazłaś u nas na sieci i co o nim myślisz -Hmm, zaczęła się jakoś w wieku 13 lat, brat grał, pomyślałam, że też mogę. Grałam dość długo, dniami i nocami, przez prawie 3 lata.. ;d Później, znudziło mi się. Szukałam lepszych zajęć, jak imprezy No a teraz od 2 lat gram. ale teraz coraz więcej rozumiem, o co w te karabiny chodzi Dokładnie nie pamiętam, jak znalazłam się na sieci. Wiem, że jakiś kolega mnie tu zaprosił, ale to ciężki orzech .. to było tak dawno Jednak, na początku jak tu przyszłam było lepiej. Więcej osób, lepszy styl. Ten styl to wgl jakiś taki .. ;d No ale kto, co woli ;d Na chwilę obecną, jest tutaj fajnie A niby wszystko z czasem zmienia się na lepsze.. Dobrze teraz na koniec parę szybkich pytań. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ teraz parę szybkich pytań -Jest coś co robisz niechętnie i trzeba Cię do tego namawiać? Sprzątanie -Pies czy kot? Pies Góry czy morze? Góry Blok czy dom Dom Dzień czy noc? Noc Rodzina czy kariera? Rodzina Film czy książka? film Chłopak czy przyjaciółka? Samotność Klub czy domówka? domówka ;d Praca czy szkoła? praca Muzyka w telefonie czy koncert? muzyka w telefonie ;3 Opowiadanie komuś czegoś czy słuchanie kogoś? słuchanie kogoś Spędzenie wieczoru w domu z ukochaną osobą czy wypad gdzieś na miasto ze znajomymi? Wieczór z ukochaną osobą! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ -Dobrze chyba będziemy kończyć już nasz wywiad, chcesz na koniec kogoś pozdrowić? -Oczywiście, chcę pozdrowić mojego ukochanego @BMW E60 M5 Ciebie, @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ, a także Tomusia ✪ SPALONY ✪ Ja również pozdrawiam wszystkich, którzy dotarli do końca wywiadu lub udawali, że go czytają Dziękuję @Anka ツ za wywiad i życzę wszystkim miłego dnia i czytania. 6 5 Link to comment
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Posted May 24, 2019 Użytkownik Share Posted May 24, 2019 Dobra robota 1 Link to comment
Skowron skowron Posted May 24, 2019 Skowron Share Posted May 24, 2019 Można każdego lepiej poznać 1 Link to comment
Użytkownik BMW E60 M5 Posted May 24, 2019 Użytkownik Share Posted May 24, 2019 ukochanego! również pozdrawiam! 1 Never go faster than Your guardian angel can go Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted May 24, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 24, 2019 dobra robota 1 Link to comment
Właściciel Trivor Posted May 24, 2019 Właściciel Właściciel Share Posted May 24, 2019 Dobry wywiad Ksanderko 1 Link to comment
Użytkownik gzelino LG Posted May 24, 2019 Użytkownik Share Posted May 24, 2019 trochę było pracy ale dobra robota 1 Link to comment
Użytkownik∙ szejker-) Posted May 24, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 24, 2019 Wywiad w sumie git, dobra robota obu pań. Pozdrawiam 2 Link to comment
Użytkownik∙ V1rus* Posted May 29, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 29, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts