Użytkownik∙ szejker-) Posted May 24, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 24, 2019 Polecam sprawdzić tego młodego kocura =D Macie tu moje topki jego numerow, siadają mi praktycznie wszystkie tylko nie jakies love songi XD ZET I HA <3 @Kacperek pożeracz odbytów mój blad, bo akurat miałem playliste odpalona i leciała ta nuta co chciałem wstawić XD i zamiast link do nuty, to wstawiłem playliste. Zaraz poprawie, dzięki za uwagę @Dusia No cóż to już nie moja wina, ze tak wygladaja teledystki polskich raperow Każdy ma swój gust 3 Link to comment
Użytkownik Kacperek pożeracz odbytów Posted May 24, 2019 Użytkownik Share Posted May 24, 2019 no fajny ten zet tylko pierwszego wkleiles plocha, tak mialo byc ? No tak czy siak ta playlista co tam była przed edycją to się w miarę pokrywała z kawałkami, których słucham. Także nadal propsik 2 Link to comment
Administrator Dusia Posted May 24, 2019 Administrator Administrator Share Posted May 24, 2019 typowy polski rap,, rapujacy koles idacy z piwem 1 Link to comment
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Posted May 25, 2019 Użytkownik Share Posted May 25, 2019 gut nutki Link to comment
Zasłużony Smuszinio Posted May 26, 2019 Zasłużony Share Posted May 26, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts