Administrator Dusia Posted May 25, 2019 Administrator Administrator Share Posted May 25, 2019 Dziś zadajemy pytania do @AdeK jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Czemu uzywasz e-fajki [P] Co robisz na co dzień? [P] Co Twoim zdaniem jest najważniejsze w zyciu? [P] Czego się boisz/obawiasz? [P] Jakie masz marzenia [P] Jakie masz plany na przyszłość? [P] Czego załujesz? Link to comment
Użytkownik BanneD Posted May 25, 2019 Użytkownik Share Posted May 25, 2019 (P) Ile zarobiles na grafice? Clear Boy Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted May 25, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 25, 2019 [P] Czemu używasz e-fajki [O] Nie ma konkretnego powodu. [P] Co robisz na co dzień? [O] Codziennie coś innego. [P] Co Twoim zdaniem jest najważniejsze w życiu? [O] Zdrowie. [P] Czego się boisz/obawiasz? [O] Żmii [P] Jakie masz marzenia? [O] Mam ich kilka, lecz wolałbym zostawić je dla Siebie. [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] Ukończenie szkoły "Technik Organizacji Reklamy" itd. Następnie otworzenie własnej firmy zajmującej się wykonywaniem reklam/grafiki wizualnej. [P] Czego żałujesz? [O] Że nie było liquidu Jabłko-mięta w piątek 1 Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted May 25, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 25, 2019 (P) Ile zarobiles na grafice? [O] Grube pieniądze ;] Link to comment
Premium 0$TRY Posted May 26, 2019 Premium Premium Share Posted May 26, 2019 - dlaczego nie zrobiłeś mi grafiki ? - dlaczego nie odpowiadasz na pw ? - dlaczego nie jestem współwłaścicielem ? - dlaczego jest tak mało administracji ? - Zrobisz mi awatara ? Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted May 27, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 27, 2019 - dlaczego nie zrobiłeś mi grafiki ? Mam za dużo zleceń - dlaczego nie odpowiadasz na pw ? Nie mam od jakiegoś czasu chwili by odpisywać - dlaczego nie jestem współwłaścicielem ? Czego? - dlaczego jest tak mało administracji ? Gdzie? - Zrobisz mi awatara ? Nie mam czasu 1 Link to comment
Użytkownik∙ TabuQ Posted May 27, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 27, 2019 [P]Co cię tknęło by założyć tą sieć ? Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted May 27, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 27, 2019 [P]Co cię tknęło by założyć tą sieć ? Serce 3 Link to comment
Użytkownik∙ legendarny_puszek Posted May 27, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 27, 2019 [P] Czy blokując mnie na forum od 15 maja do 22 maja,poczułeś,że mogłeś postąpić niewłaściwie ? Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted May 27, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 27, 2019 [P] ile będzie kosztowała nowa grafika całego forum ? Link to comment
Użytkownik∙ V1rus* Posted May 28, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 28, 2019 Cześć. Dlaczego jesteś grafikiem, a się nie udzielasz? Dlaczego zrobiłeś reset 'bansa'? Była to przyczyna tego, że naprawdę dałeś drugą szansę czy było co innego, z tym związane? Dlaczego postanowiłeś posunąć się na taki krok, aby wstawić nowy styl na forum? Dlaczego postawiłeś forum, jaka była twoja pierwsza myśl jak je postawiłeś? Dlaczego nie zrezygnujesz, z 'ts'a' jeśli nie zrobili tego co mieli zrobić dla was, nie wywiązali się, z umowy? Dlaczego akurat forum, a nie sklep internetowy? Link to comment
Użytkownik Karol Mk Posted May 28, 2019 Użytkownik Share Posted May 28, 2019 [P] Jak myślisz czy @Trivor odrobił lekcje na pszyrke? 1 Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted May 29, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 29, 2019 [P] Czy blokując mnie na forum od 15 maja do 22 maja,poczułeś,że mogłeś postąpić niewłaściwie ? Nie pamiętam. [P] ile będzie kosztowała nowa grafika całego forum ? Dużo. Dlaczego jesteś grafikiem, a się nie udzielasz? Nie mam czasu, robię grafiki pod zamówienia. Dlaczego zrobiłeś reset 'bansa'? Była to przyczyna tego, że naprawdę dałeś drugą szansę czy było co innego, z tym związane? Naprawdę dałem drugą Dlaczego postanowiłeś posunąć się na taki krok, aby wstawić nowy styl na forum? Bo stwierdziłem, że ten będzie lepszy, i warto zmieniać wygląd forum, by pokazać ludziom, że coś się tu dzieje. Dlaczego postawiłeś forum, jaka była twoja pierwsza myśl jak je postawiłeś? Bo miałem na to ochotę, pierwsza myśl "zrobić najlepszą sieć w Polsce" Dlaczego nie zrezygnujesz, z 'ts'a' jeśli nie zrobili tego co mieli zrobić dla was, nie wywiązali się, z umowy? Szczerze mówić, to nie wiem. Nie myślałem za bardzo o tym. Dlaczego akurat forum, a nie sklep internetowy? Tak jakoś wyszło. [P] Jak myślisz czy @Trivor odrobił lekcje na pszyrke? Raczej nie 1 1 Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted May 29, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 29, 2019 @Damiann. nominuje Cię do Q&A Link to comment
Administrator Dusia Posted May 29, 2019 Administrator Author Administrator Share Posted May 29, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts