Użytkownik yogi665 Posted May 25, 2019 Użytkownik Share Posted May 25, 2019 IP serwera:Gaming-ts3.pl Mod: Teamspeak 3 Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/ts.Gaming-Ts3.pl:9987/ Wiek Właściciela: 21 Hosting:Tsbahu.pl Sloty:128 licencja AAL Dlaczego akurat my?: Szukam normalnej sieci dla serwera głosowego. Ktorym pod wpływem "Rangi" Władzyna forum nie odwala i nie zachowuje sie jak bóg wie kto. 1 Link to comment
VIP NeQu<#|m00d Posted May 25, 2019 VIP VIP Share Posted May 25, 2019 Jestem na Nie --- Mamy ts'a, więc po co drugi? +/- sloty + wiek właściciela Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted May 26, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 26, 2019 Jestem na tak +wiek właściciela -jest już ts + sloty Link to comment
Administrator Dusia Posted May 28, 2019 Administrator Administrator Share Posted May 28, 2019 może być na tak +wiek +sloty Niby ts mamy ale nie spelnil tychh wymagaan co byly ustalane Link to comment
Użytkownik 3rd Posted May 28, 2019 Użytkownik Share Posted May 28, 2019 Jestem na nie. Dlaczego ? Po co drugi TS. Nie lepiej zrobic jednego gdzie wszyscy bedziemy mogli siedziec, gadac i wbiajc do siebie na kanaly? Wystarczy na obecnym powiekszyc sloty, jesli tylko jest lub bedzie taka potrzeba. Link to comment
Właściciel Trivor Posted June 15, 2019 Właściciel Właściciel Share Posted June 15, 2019 Skontaktuj się ze mną na GG lub PW Link to comment
Właściciel Trivor Posted June 17, 2019 Właściciel Właściciel Share Posted June 17, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts