Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Zombie Plague EXP Mod 71 lvl

3rd

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik
IP serwera: 145.239.237.108:27315
Mod: Zombie Plague EXP Mod 71 lvl| Klany | Misje | GOLDY | DIAMENTY | LOSOWY VIP CO MAPE
Link do GT:  https://www.gametracker.com/server_info/145.239.237.108:27315/
Wiek Właściciela: 21 lat. 27.11.1997
Hosting: 1s1k
Sloty: 16, lecz do piatku zwieksze liczbe slotow do 32.
Dlaczego akurat my?: Poniewaz odszedlem z poprzedniej sieci i tak  patrzalem gdzie, by tu dolaczyc. Mialem propozycje dolaczyc do jednej sieci, 
ale te wasze forum przykulo moja uwage. No i moze tez troche dla tego, ze gram sobie czasami na waszym DD2. Co prawda serwer wystartowal wczoraj wieczorem,
ale naprawde ma potencjal. Mam sporo stalych graczy (chociaz mam serwa 1 dzien). Owi gracze przeszli do mnie z innego zombie gdzie gralismy poniewaz
administracja olewala co sie do nich pisalo i nie tylko to, ale tu nie o tym. Stawke obecnie mam 18zl na dzien no i plan jest taki, ze w piatek robie przelew 
wlascicielowi cssetti i kupie reklame od razu na caly miesiac ze stawka 80zl plus przeleje tam z 2,3 stowki na swoje konto zeby mial czym podbijac jak tylko 
1s*k mnie przebije. I to samo oczywiscie chce zrobic za miesiac, by przez cale wakacje serwer stal na 1 pozycji. 
Dodam jeszcze, ze zamierzam przerobic troche paczke. Dodac 2 mody, wgrac gold i diamentowa kose (jesli tylko mi sie uda. Poki co mi to nie wychodzi), zrobic klany
z wojnami klanow, obecne sa bez. No i zamierzam dodac jeszcze jedna mega rzecz na serwer, ale tego niestety nie moge zdradzic. To bedzie niespodzianka ^^. 
Przepraszam mordeczki za ortografie, ale mieszkam juz w Anglii ponad 8 lat no i wiadomo jak jest. 

Pozdrawiam cieplutko
3rd

@Dusia poniewaz bedac na poprzedniej sieci mialem Only Rats'a i Diablo Mod'a, aa no i Opiekuna Zombie Mod'a ktory nalezal do ziomka, ale , ze nie podobalo mi sie to jak zalatwiaja sprawy serwerowe,a wlasciwie wgl ich nie zalatwiali i nie pozwolili mi tego robic , tylko wszystko zmiotka pod dywan to tez sie wkurzylem i postawilem wczoraj swojego Zombie Mod'a i wszyscy gracze z tamtego zombiaka przeszli do mnie. Claim server na GT zrobilem kilka godzinek temu to tez dla tego tylko 5 osob w topce na GT. A na forum tamtej sieci  maja ponad 200 ludzi online dziennie.  @EDIT @Dusia Luknij ile graczy gralo juz pierwszego dnia.

• Super 1
  • Dzięki 1
  • Junior Admin
Junior Admin

odeszles z poprzedniej sieci ii nawet w top 10  jest tylko 5 graczy? to a tym forum 3 osoby byly tylko czy co

byla bym na tak jak serwer by rozwiniety byl a tak to lipa  w luj 

+wiek

+mod serwera 

- to rozwiniecie 

• Dzięki 1

heh1111.png

• Użytkownik∙

Na tak

+Wiek właściciela

+Mod lubie zm więc tam zagoszczę

-serwer trzeba rozwinąć bardziej

• Dzięki 1

• Użytkownik

Jestem na Tak.

+Mod, który jest dość oblegany wg mnie. Dobrze zrobiony przyciąga graczy i sprawia, że zostają

+Gość doskonale wie co chce zrobić i ma cały plan na ten serwer wraz z reklamą itd.

+No i wiek oraz sposób pisania. Wygląda na ogarniętą osobę, która nie pomyśli za miesiąc "a uj z tym serwerem" ;)

Kwestia rozkręcenia serwera pozostawiłbym na osobnym torze. Tak jak wyżej pisałem, jeśli jest dobrze zrobiony to ludzie zostaną po reklamie na stałe

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Przyjmuje serwer.

Zgłoś się do mnie na PW.

:)

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Przyjęte.

VqjsVk4.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]