Użytkownik 3rd Opublikowano 28 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 IP serwera: 145.239.237.108:27315 Mod: Zombie Plague EXP Mod 71 lvl| Klany | Misje | GOLDY | DIAMENTY | LOSOWY VIP CO MAPE Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.237.108:27315/ Wiek Właściciela: 21 lat. 27.11.1997 Hosting: 1s1k Sloty: 16, lecz do piatku zwieksze liczbe slotow do 32. Dlaczego akurat my?: Poniewaz odszedlem z poprzedniej sieci i tak patrzalem gdzie, by tu dolaczyc. Mialem propozycje dolaczyc do jednej sieci, ale te wasze forum przykulo moja uwage. No i moze tez troche dla tego, ze gram sobie czasami na waszym DD2. Co prawda serwer wystartowal wczoraj wieczorem, ale naprawde ma potencjal. Mam sporo stalych graczy (chociaz mam serwa 1 dzien). Owi gracze przeszli do mnie z innego zombie gdzie gralismy poniewaz administracja olewala co sie do nich pisalo i nie tylko to, ale tu nie o tym. Stawke obecnie mam 18zl na dzien no i plan jest taki, ze w piatek robie przelew wlascicielowi cssetti i kupie reklame od razu na caly miesiac ze stawka 80zl plus przeleje tam z 2,3 stowki na swoje konto zeby mial czym podbijac jak tylko 1s*k mnie przebije. I to samo oczywiscie chce zrobic za miesiac, by przez cale wakacje serwer stal na 1 pozycji. Dodam jeszcze, ze zamierzam przerobic troche paczke. Dodac 2 mody, wgrac gold i diamentowa kose (jesli tylko mi sie uda. Poki co mi to nie wychodzi), zrobic klany z wojnami klanow, obecne sa bez. No i zamierzam dodac jeszcze jedna mega rzecz na serwer, ale tego niestety nie moge zdradzic. To bedzie niespodzianka ^^. Przepraszam mordeczki za ortografie, ale mieszkam juz w Anglii ponad 8 lat no i wiadomo jak jest. Pozdrawiam cieplutko 3rd @Dusia poniewaz bedac na poprzedniej sieci mialem Only Rats'a i Diablo Mod'a, aa no i Opiekuna Zombie Mod'a ktory nalezal do ziomka, ale , ze nie podobalo mi sie to jak zalatwiaja sprawy serwerowe,a wlasciwie wgl ich nie zalatwiali i nie pozwolili mi tego robic , tylko wszystko zmiotka pod dywan to tez sie wkurzylem i postawilem wczoraj swojego Zombie Mod'a i wszyscy gracze z tamtego zombiaka przeszli do mnie. Claim server na GT zrobilem kilka godzinek temu to tez dla tego tylko 5 osob w topce na GT. A na forum tamtej sieci maja ponad 200 ludzi online dziennie. @EDIT @Dusia Luknij ile graczy gralo juz pierwszego dnia. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Maja 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 odeszles z poprzedniej sieci ii nawet w top 10 jest tylko 5 graczy? to a tym forum 3 osoby byly tylko czy co byla bym na tak jak serwer by rozwiniety byl a tak to lipa w luj +wiek +mod serwera - to rozwiniecie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 29 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Na tak +Wiek właściciela +Mod lubie zm więc tam zagoszczę -serwer trzeba rozwinąć bardziej 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zQnem Opublikowano 29 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Jestem na Tak. +Mod, który jest dość oblegany wg mnie. Dobrze zrobiony przyciąga graczy i sprawia, że zostają +Gość doskonale wie co chce zrobić i ma cały plan na ten serwer wraz z reklamą itd. +No i wiek oraz sposób pisania. Wygląda na ogarniętą osobę, która nie pomyśli za miesiąc "a uj z tym serwerem" Kwestia rozkręcenia serwera pozostawiłbym na osobnym torze. Tak jak wyżej pisałem, jeśli jest dobrze zrobiony to ludzie zostaną po reklamie na stałe 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 29 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Przyjmuje serwer. Zgłoś się do mnie na PW. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 29 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi