Użytkownik **KooXioR** Opublikowano 29 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 IP serwera:145.239.236.242:27015 Mod: Only DD2+BF2 Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.236.242:27015 Wiek Właściciela:KooXioR 26 , Se7en 36 Hosting:1s1k Sloty:18 Dlaczego akurat my?:Witam serdecznie Wybieramy te forum dlatego ze duzo ludzi sobie je chwali i mi polecili zebym zlozyl podanie z moim serwerem wlasnie tutaj mam serwer na innym forum nie bede tutaj pisal jakim ale tam jest kiepsko z ludzmi i wgl... Wiec bardzo bym chcial zeby moj serwer sie znajdowal na naprawde porzadmym forum Wiem ze macie serwery Only DD2 ale prosze nie zapominac ze to jest Only dd2 z dodatkiem BF2 (Klucze,Skrzynie,Misje,Rynek,Euro itd) Bardzo bym prosil o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Wiem ze sie za bardzo nie rozpisalem ale jak sie uda wbic do was na forum to napewno sie lepiej poznamy Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kiedyś byłem opór :( Opublikowano 29 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 +/- GT +Wiek Właścicieli +Dobry mod +Bardzo ładnie napisane podanie o przyjęcie serwera Już chyba gdzieś te nicki widziałem kiedyś a napewno Se7en'a a ty bodajże miałeś nick wtedy "xd KoKsIoR xd" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ zjc(^; Opublikowano 30 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Jakby była lepsza reklama i więcej slotów to czemu nie Ogólnie hosting git Mod, ale znowu only dedast mapa dla oporów Wiek chłopców itepe Na próbę można przyjąć Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 30 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Hm... Przyjmuje serwer, mam nadzieję, że ruszcie z dobra reklamą I większą ilością slotow. Szczegóły omówimy na PW lub GG. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 30 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi