Użytkownik nightvz Opublikowano 29 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Witam wszystkich, jestem Oskar. Zawitałem u was dzięki nazwie forum jednego z waszych użytkowników na serwerach 1.6. Jest parę osób które będą mnie pamiętać, szukam swojego miejsca gdzieś od około 2 miesięcy? Wszedłem na forum, stwierdziłem że się zarejestruję, dlaczego by też nie. Pochodzę z okolic Katowic/Czewy. Interesuję się motoryzacją, skupiam się w głównej mierze na swoim rozwoju w tym kierunku, po powrocie do domu, bardzo często siadam przed komputerem i oglądam przeróżne seriale, np. The Walking Dead, kolejny raz z rzędu Stranger Things, niedługo mi przyjdzie powtórzyć Breaking Bad'a. Muzyka, na tę chwilę słucham wszystkiego co wpadnie w ucho. Uczę się, pracuję, jestem miłym chłopaczkiem który zawsze może w czymś ciekawym wziąć udział i pomóc na wszelaki sposób :) Czy tu zostanę? Mam taką nadzieję. Wasze forum wygląda przyzwoicie, nie to co było ostatnio. Szarość, czerń, wielki byk na byku, miła dla oka wasza zmiana stylu, to również mnie przyciągnęło. Nie macie Jailbreak'a, a szkoda. Pograłbym po lekkiej przerwie. No cóż, jest późna godzina, a moje oczy same się zamykają. To czas, by zakończyć me przywitanie, i serdecznie was pozdrowić! Do usłyszenia, do zobaczenia!@Trivor pika pika! XD@Dusia kebab in the czewa. XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 29 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 cześć, witamy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kiedyś byłem opór :( Opublikowano 30 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 30 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Siemano Odnośnik do komentarza
Użytkownik zQnem Opublikowano 30 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Siemandero Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kasiula <3 Opublikowano 30 Maja 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Cześć Odnośnik do komentarza
Premium Gosia Opublikowano 30 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 30 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Siemaneczko Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Maja 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Ravtis? Xd Heej Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 30 Maja 2019 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 hi Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 30 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Siemano:D Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 30 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 30 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 hej, hej Odnośnik do komentarza
Użytkownik nightvz Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 14 godzin temu, Dusia napisał: Ravtis? Xd Heej sure, kebap in the katowice with you XD 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 31 Maja 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi