Użytkownik∙ xMietekx Posted May 30, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 30, 2019 Rodzaj (Avatar,tło):Awatar Tematyka:awatar na forum Kolorystyka:czarne tło a na nim zielone ciapki (tak jakby farbą pochlapał ) Rozmiary:takie jak na forum Napis:Mietek Dodatkowe informacje: napis musi być koniecznie GIF Czy akceptujesz regulamin?(TAK/NIE): TAK Wynagrodzenie: + rep 1 Link to comment
Premium 0$TRY Posted May 30, 2019 Premium Premium Share Posted May 30, 2019 Mam dla Ciebie, ale jakoś nie jestem wybitny grafik: Cytat 1 Link to comment
Użytkownik BanneD Posted May 30, 2019 Użytkownik Share Posted May 30, 2019 @xMietekx sorry,że nie w GIF,ale jak dawałem GIF to wszystko ładnie wyglądało chyba pierwszy raz taki "Avek" zrobiłem Ładny w "GIF",ale jak dawałem żeby się zapisało w GIF to błąd jakiś tam próbowałem naprawić i nie dało się zrobić w GIF.. Clear Boy Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted May 30, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 30, 2019 Jutro będę miał czas to dam swoją pracę. Edit - @Mietek 1 Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted May 31, 2019 Użytkownik∙ Share Posted May 31, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Zlecenie Wykonane. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Użytkownik∙ yanko Posted December 2, 2020 Użytkownik∙ Share Posted December 2, 2020 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Link to comment
Recommended Posts