Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 31 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Mam propozycje zalozenia klanu minowego sieciowego, zebysmy mierzyli sie z innymi sieciami na mixach oraz stworzenia rangi klanowicz. Podstawą piątką na tą chwilę : @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ @Kiedyś byłem opór :( @Bad Panda @eSSaX @dope 333 Co wy na to? Mogę się wszystkim zająć. Za jedną osobą @zjc(^; i jazda. 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSSaX Opublikowano 31 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 zle mnie oznaczyles XD Chciałbym wspomnieć ze team eQ jest pierwszy do ogrania 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 31 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Według mnie to nie jest potrzebne, bo są max 3-4 drużyny, które tak grają. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 można zrobić cos takiego Cytat Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 31 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Bardzo dobrze panowie, dobra piątka, jedną osobe bym wywalil,a poza tym gitarka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 31 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 No spoczko jestem za Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ zjc(^; Opublikowano 31 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Z takim teamem to ledwie na krabnie, już kupuje pc i wchodzę za pandę tam 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 31 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Dobry pomysł,ale to kilka teamów i kto Ci dał UB na forum 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 8 minut temu, мєяcyś. napisał: Dobry pomysł,ale to kilka teamów i kto Ci dał UB na forum od zjc sie odczep 20 minut temu, zjc(^; napisał: Z takim teamem to ledwie na krabnie, już kupuje pc i wchodzę za pandę tam nie za mnie a virusaa Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Opublikowano 2 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 ja skleje swoja 5 i nie do zaJEBANIA bedziemy a z hefesto ku$wą na odpale nie grajcie bo juz eQ na vacu to są niczym przy tym typku co sie odpala nawet na pubach hefek spłakał sie na pijemysramy i kazał administracji mnie zbanowac po 6 demkach XDDD a gość gra gówno nawet na odpale 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 28 minut temu, ✪ SPALONY ✪ napisał: ja skleje swoja 5 i nie do zaJEBANIA bedziemy a z hefesto ku$wą na odpale nie grajcie bo juz eQ na vacu to są niczym przy tym typku co sie odpala nawet na pubach hefek spłakał sie na pijemysramy i kazał administracji mnie zbanowac po 6 demkach XDDD a gość gra gówno nawet na odpale Wyjdź i nie płacz na hefesto gra klar Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 2 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Jednego zawodnika w teamie mniej, hpp jednak sie ujawnil a co do reszty @Bad Panda @dope 333 @Kiedyś byłem opór :( @zjc(^; @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ życzę powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 2 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 50 minut temu, ✪ SPALONY ✪ napisał: ja skleje swoja 5 i nie do zaJEBANIA bedziemy a z hefesto ku$wą na odpale nie grajcie bo juz eQ na vacu to są niczym przy tym typku co sie odpala nawet na pubach hefek spłakał sie na pijemysramy i kazał administracji mnie zbanowac po 6 demkach XDDD a gość gra gówno nawet na odpale Robimy klan? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Opublikowano 2 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 15 minut temu, (=|ASTER|=) napisał: Robimy klan? VAC KLAN 2K19 ? @Zmiksowany @V3lir i po bandita trza napisac ?? 3 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Czerwca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi