ViXa Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 1. Imię:Mateusz 2. Wiek:Nie długo 16 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum:Po 6h max 4. Co chciałbyś zmienić:Chciałbym zmienić zachowanie różnych osób ,ale nie powiem kogo bo nie chce obrażać. Oraz jakiś stylik albo dział. 5. W czym chciałbyś pomóc:Chciałbym pomóc w pilnowaniu serwerów oraz forum ,kiedyś już pilnowałem i to nie źle mi szło. 6. Dlaczego akurat ty:Ponieważ mam duże doświadczenie bycie modelatorem zmieniłem się i chciałbym pomóc. 7. Staż na forum:Tak od dziś ,ale będę jak najdłużej na forum. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem:Tak byłem nawet wiele razy. 9. Miejsce na 10 reklam sieci:Nie mam ,ale wrzucę obiecuję. Link to comment
Użytkownik ESSA Posted June 1, 2018 Użytkownik Share Posted June 1, 2018 Jestem na NIE Jest już moderator PS Trzeba zamknąć rekrutację [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
Użytkownik Ekologejszyn#* Posted June 1, 2018 Użytkownik Share Posted June 1, 2018 Jestem na Nie Myślałem że tego nie da sie spieprzyć a jednak "Modelatora" [align=center][/align] Link to comment
AdeK Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Jesteś nowy na forum daj się poznać, pomagaj, udzielaj się i potem napisz podanie. Link to comment
Recommended Posts