Użytkownik Mr.Yoint << Opublikowano 1 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Nick z Cs'a: -_๏๔ ฬคl รเę_-Admin banujący: eQ` demolka=QreWskiK@TSerwer: aim/hsData zdarzenia:2019-06-01Opis sytuacji:gram gram dobrze mi szło nagle ( vacek cie wyruchał ) , a po 1 aimbot.exe ma vaca i to w 1.6 ma admina , ja mam w cs go vaca nie w 1.6 więc ty za to że ktoś ma vaca w cs go banujesz powiem tyle nie musze mieć ub mi tam lata ten twój serwer wszedłem by się tam pobawić :> nawet dobrze mi szło to tyle yo . Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) : gdzie twój amxbans niewiem nie chce mi się szukaćWycinek bana z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'vacek cie wyruchal' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:176141030' [AMXBans] Your IP: '178.212.155.5' [AMXBans] =============================================== 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 1 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 @demolka / Masz 24 godziny na wyjaśnienie sprawy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 2 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi