Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Wymagania: Znajomość ortografii. + Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu. + Posiadane 60 postów. + Umiejętność czytania ze zrozumieniem. + Znajomość regulaminu. + Minimum 16 lat. + Brak ostrzeżeń na forum. + Platforma Steam bez bana na na AC/BL itp. + Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek. + Nick: ZAJONC Imię:Mikołaj, często nazywany także Maciek (Nie wiem czemu xD) Wiek (dokłada data): 13.12.2002 - 16 lat. SID: Steam_ID: 0:1:231932816 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jak wrócę ze szkoły około 16, to aż pójdę spać, czyli do około północy. Opisz siebie: No to, nazywam się Mikołaj, mam 16 lat, mieszkam na terenie województwa Pomorskiego, a dokładnie w Kwidzynie, aktualnie chodzę do 1 klasy technikum o profilu Informatyk, interesuję się grami komputerowymi (CS 1.6, The Escapist 2, League of Legends i czasami World of Tanks), poza tym muzyką, grafitti, oraz od miesiąca programowaniem, czasami się z tym bawię, ale jakoś mi to nie wychodzi :D. Oczywiście lubię się także uczyć języków, na razie potrafię 1 język w dobrym stopniu (angielski) i 2 w średnim (Niemiecki, Hiszpański), chciałbym podszkolić te dwa języki i nauczyć się francuskiego :). Dlaczego akurat Ty?: Hmm, pierwszym powodem jest to, że lubię pomagać, jak sprawdzałem każdy z obecnych blacklisted jest pełnoletni, a to oznacza, że pracują i nie zawsze mają czas sprawdzić jakąś sprawę o bana, a gdy ja mam czas, gdy wrócę ze szkoły sprawdzę i pomogę. Drugim powodem jest aktywność, jak wyżej pisałem mogę spędzić całe dnie na forum, nawet pomimo zainteresowań, więc łatwo będzie można mnie złapać czy to na forum, czy to na steam. Trzecim i ostatnim powodem jest doświadczenie, miałem dwukrotnie ową rangę i według mnie dobrze się spisywałem i jakbym dostał szanse, na pewno nie zawiódłbym innych Blacklisted, Administracji oraz użytkowników naszej sieci. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Oczywiście. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:Ss:9/10, demka 8/10, oczywiście jeśli będzie taka opcja, będę mógł przejść testy. Kontakt:GG/PW/STEAM/SERWERY Odnośnik do komentarza
Użytkownik Limitowany. Opublikowano 4 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Ja jestem na TAK: + aktywność to na pewno + duża dyspozycyjność czasowa + doświadczenie +- wiek ( nie wiem jaki wymagany do UBT) + chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Opublikowano 4 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Nie jestem przekonany do Ciebie... A o to powody 1. - WIEK, ja wszystko rozumiem, ale niestety wiek jest tu bardzo istotny, ponieważ, mając 16 lat nie możesz mieć nie wiadomo jakiego stażu PS. [TO NIE JEST ZWYKŁY ADMIN] w CS + jesteś młodą osobą możesz się kierować różnymi emocjami podczas oceniania "podejrzanych" sam byłem młody i wiem jak to jest. Osoby pełniące daną funkcję powinny już być przynajmniej pełnoletnie... Choć i tak są wyjątki, że młodzi są bardziej ambitni niż dorośli. 2. - I tu mnie wprawiło w osłupienie tego co napisałeś... Mówisz, demka 8/10, czyli jesteś praktycznie bezbłędną osobą, tak? To powiem Ci jesteś talentem jakimś młodym którego jeszcze na scenie się nie odkryło, ale muszę Cie zasmucić wiedza na temat rozpisek, nie wywodzi się z patrzenia jak robią to inni, tylko z własnego doświadczenia wieloletniej gry, bycie BL'em to nie jest tylko wychwytywanie czasówek spalonych, to również odpowiedzialność za to co się "Rozpisuje" nie wiem jak grasz, ile grasz dlatego sądzę, że nie podołasz tej posadzie, to cholernie zobowiązująca rola, bo złapać "potencjalnego cheatera" jest bardzo prosto, lecz rozpisać go sensownie i z głową, by wyeliminować go raz a dobrze, to nie takie hop siup, tym bardziej gdy dany osobnik się potrafi kryć i wie co robić by się nie spalić u uniknąć podejrzeń. Bycie neutralną osobą w każdym przypadku, to cecha którą każdy BL powinien się kierować "BEZSTRONNOŚĆ", są przypadki, że trzeba myśleć jak "Cheater" by wyłapać akcje, które dla innych są niewidoczne. To tyle przechodzimy dalej. 3. - Jak to BL'e nie mają czasu ? Jak @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ @Zmiksowany @PoPaLoNy są dzień w dzień na forum, praktycznie nigdy, żadne demko nie było pozostawione ani inny podobny temat na następny dzień Czasowo jak najbardziej zawszę są Poza tym spójrz, że na serwerze #2 jest wręcz doskonałe AC, gdzie większość potęcjalnych cheatów "OGOLNO DOSTEPNYCH" jest na samym starcie wyłapywana, zdarzają się jedynie wyjątki, kiedy ktoś kogoś zgłosi i trzeba rozpisywać, ale też wyjątkowo rzadko =) A nasi Bl'owie są na tyle dyspozycyjni że praktycznie od razu biorą się do roboty To w sumie na tyle ode mnie, jakbyś mógł wyślij mi jakieś swoje rozpiski z innych forum na priv, chciałbym zobaczyć jak Ci to wychodziło, aa i nie myśl sobie że to hejt, tylko konstruktywna wypowiedź mająca na celu wyrazić moje zdanie na temat jak ja to widzę Pozdrawiam 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 5 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Jestem na Nie nie znam cię zbytnio posiedz trochę daj się poznac wtedy złoż podanko jak na razie na nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 5 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Nie, - Staż ponad 10 miesięcy, a tylko 60 postów? Bardzo mało się udzielasz. - Aktywność. Przez ten czas, długo nie posiedziałeś na forum. +- Wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 5 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 na nie -staz 10 miesiecy a na forum ponad 2 dni -wiek -aktywnosc 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 5 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Na nie -duży staż większy odemnie a tu tylko 60 postów -wiek -słaba aktywność Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Czerwca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 jestem za daniem szansy albo chociaz okres probny +Doswiadczenie +podanie +chec pomocy +/-aktywny na sb ale troche lipa zz tą aktywnoscią w postach + spełnia wymagania, nawet na styk ma tych 60 postów XDD i no ja nw czy to UBT nie ma tak czasu jak oni ciągle siedzą na tym forum,, Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chuck Norris Opublikowano 5 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 3 godziny temu, Bad Panda napisał: na nie -staz 10 miesiecy a na forum ponad 2 dni -wiek -aktywnosc Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ zjc(^; Opublikowano 5 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Mowisz, że od 16 do północy będziesz w stanie siedzieć przy pc? Jakoś po aktywności tego nie widać, fakt faktem nie masz rangi teraz żadnej, która by się zajmowała jakim kolwiek działem, ale i tak moim zdaniem trochę przesadzone, zresztą pewnie się zdarzy taka sytuacja, że wyjdziesz z domu i nie będzie tej 16-00, zresztą zaraz są wakacje to pewnie będziesz też myślał o pracy, chyba że masz zamiar przesiedzieć dwa miechy na forum to co innegoXD Ale wracając do wymagań itp Ledwie nabite te minimum Nikt Cię w sumie nie zna, nie wiem jak to jest z serwerami, ale jedynie na sb widzę, że coś tam działasz i jakieś zabawy w offtipicu itp te działy Rzekome doświadczenie, ale to wiadomo byś musiał testy jakieś przejść I ktoś jeszcze pisał coś o tym, że skoro dajesz sobie tak wysoko demka to praktycznie się nie mylisz, co oznacza, że masz coś oleju w głowie i wiesz dużo na temat gierki i coś tam strzelasz Nie chce mi się nic usuwać itp bo pisze z telefonu, ale odniose się do czegoś co pisałem wyzej, wydaje mi się, że troszkę osób, ale serio to jest garstka i jacyś koledzy z innej sieci Cię kojarzą, a inni to nic, na serwerach słabe gt, więc gracze nie wiadomo praktycznie jak grasz, a to też jest jednak zależne od tego jak będziesz oceniał demka bo co jak co, ale nie trzeba być chuj wie jakim oporem żeby być w ubt, ale coś jednak trzeba umieć, minimum z minimum Moim zdaniem na nie, troszkę się rozpędziłes bo od niedawna chyba jesteś tutaj taki 'aktywniejszy' miłego pozdrawiam I jakbym się coś powtarzało w argumentacji to przepraszam, mogłem nie zauważyć :pp 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lukasz. Opublikowano 5 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Jestem na NIE Podstawą do bycia ubt są rozpiski demek ty nie rozpisałeś żadnego demka na tym forum. Twoja aktywność na forum zaczęła rosnąć dopiero nie dawno, a siedzisz tu od 2018 roku. Masz dopiero 16 lat, doświadczenia w byciu ubt dużego to na pewno nie masz. Chyba, że miałeś go mając 15 lat w co wątpię. Od 16:00 do północy I nie nazywam się tylko mam na imię, jak już Jak dla mnie musiałbyś rozpisać wiele demek i na prawdę pokazać, że znasz się na rzeczy. O doświadczeniu to piszę każdy, lecz nie każdy je posiada... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 5 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Na obecną chwilkę podanie odrzucam. Posiedź z Nami troszkę dłużej daj się poznać użytkownikom oraz popraw Swoją aktywność na forum i wtedy spróbuj złożyć ponownie podanie. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 5 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi