Użytkownik Meshi Posted June 5, 2019 Użytkownik Share Posted June 5, 2019 (edited) Nick : MeshiData i godzina zbanowania : 05.06.2019 około 19:50Link do AMXbans :Link do screenów : https://www86.zippyshare.com/v/bI7RYkna/file.htmlWycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Meshi [AMXBans] Powod : ' Wstaw ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 1720900472 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 188.147.37.132 ' [AMXBans] =======================================Coś od siebie : nie wiem gdzie te amaxbany Edited June 5, 2019 by Meshi Zapomniałem o serwerze Link to comment
Użytkownik Meshi Posted June 5, 2019 Author Użytkownik Share Posted June 5, 2019 Nie mogę już edytować niestety Link to comment
Użytkownik∙ V1rus* Posted June 5, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 5, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Link to comment
Recommended Posts