Użytkownik Limitowany. Posted June 5, 2019 Użytkownik Share Posted June 5, 2019 Mam taką propozycję. Szukałem na forum nie znalazłem. Aby dodać do każdego działu serwera ukryty poddział "administracja". Polegałoby to na tym, że po przyjęciu użytkownika na admina serwera dostaje od (wraz z rangą) dostęp do działu "administracja". W którym moderacje mają właściciel serwera + opiekun (nie wliczając administracji forum). Moim zdaniem bardzo potrzebne. Obecny system komunikacji pomiędzy w@ i opiekun a admini jest uciążliwy bo to tylko PW, GG lub steam i do każdego z osobna trzeba pisać. Wiem można by dodać temat w "sprawy serwera" ale po co? No i są niektóre rzeczy których nie muszą widzieć użytkownicy. Dział taki przydałby się np do: - opieprzania adminów - przekazywania im niezbędnych informacji/pochwał - wyjaśniania sporów w ekipach danego serwera oraz innych rzeczy. Myślę, że propozycja fajna. Wiem, że może przy permisjach będzie trochę roboty ale warto. Zapraszam do wypowiedzi! Pozdrawiam Limitowany! 1 Link to comment
Guest Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 bardzo dobry pomysł na poprzedniej sieci jak miałem admina to było cos takiego i było to bardzo dobre Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted June 5, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 5, 2019 Propozycja bardzo fajna i do zrobienia podoba mi się jestem na tak ? 1 Link to comment
Użytkownik Chuck Norris Posted June 5, 2019 Użytkownik Share Posted June 5, 2019 Pomysł z mojej byłej sieci Bardzo dobra sprawa. Dział dostępny na daną rangę i nikt inny poza adminami i administracją fora nie ma do tego dostępu. Link to comment
Użytkownik BanneD Posted June 6, 2019 Użytkownik Share Posted June 6, 2019 Jestem za Clear Boy Link to comment
Donator :)! Posted June 6, 2019 DONATOR Donator Share Posted June 6, 2019 Jak najbardziej popieram Link to comment
Użytkownik Ciks aka Posted June 6, 2019 Użytkownik Share Posted June 6, 2019 Jestem za Link to comment
Premium ~Andziaa. Posted June 6, 2019 Premium Premium Share Posted June 6, 2019 Jestem za 1 Link to comment
Użytkownik Dariusz Posted June 6, 2019 Użytkownik Share Posted June 6, 2019 Pomysł dobry Jak najbardziej Za Link to comment
Użytkownik Limitowany. Posted June 6, 2019 Author Użytkownik Share Posted June 6, 2019 @AdeK / @Trivor myślę, że formalność ?? Link to comment
Właściciel Trivor Posted June 6, 2019 Właściciel Właściciel Share Posted June 6, 2019 Było,adek ukrył(nie wiem po co). Mi też się to przydawało, brakuje trochę tego @AdeK 1 Link to comment
Właściciel Trivor Posted June 6, 2019 Właściciel Właściciel Share Posted June 6, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Link to comment
Recommended Posts