Użytkownik Ogr. :P Posted July 10, 2018 Użytkownik Share Posted July 10, 2018 1. Imię: Maciej 2. Wiek: 17 3. Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor?: Oczywista sprawa - gazetki, wywiady, Q&A. Trzeba ruszyć z tym działem. 4. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Moją zaletą jest duże doświadczenie i chęć do pracy, byłem redaktorem na wielu sieciach i każdy był zadowolony z moich prac. 5. Jak dobrze znasz naszą sieć?: Tak 5/10 jestem tu od niedawna, kolega wprowadza mnie bardziej w tą sieć. 6. Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog itp.) : Kiedyś prowadziłem gazetke szkolną byłem naczelnym. Tak jak mówiłem wcześniej redaktor na paru sieciach. Link to comment
cannabis 0101 Posted July 11, 2018 cannabis Share Posted July 11, 2018 Na NIE Prócz kilku wymienionych zdań na czacie w ogóle Cię nie znam brak żadnych prac weryfikujących Twoje możliwości wiek +- Link to comment
Rybson Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Na nie - konto pod podanie - Słabe podanie - staż na forum Link to comment
Marves Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 ToMojeEGO też go pamiętam, lecz jest takie przysłowie "co było, a nie jest nie piszę się w rejestr", więc jestem na Nie. - Posty - Nie znam Cię, w ogóle się, nie przywitałeś się nawet. Pobądź trochę z nami - Jak na razie nie potrzeba chyba trzeciego redaktora, ponieważ ja z adonai'm bardzo dobrze sobie radzimy Link to comment
Recommended Posts