Użytkownik Chuck Norris Posted June 5, 2019 Użytkownik Share Posted June 5, 2019 Nick: Dr. Skacz Wiek (dokładna data urodzenia): 30.01.1998 r. Parę słów o sobie: Dołączyłem do was w zeszły piątek. Wcześniej prowadziłem sieć cs oraz forum pomocnicze. grafika/tworzenie stron/tworzenie serwerów 1.6 Poza Tym jestem spod Opola. Czyli województwo opolskie. Jestem fanatykiem motoryzacji. Czasami organizuje PitStop oraz jakieś małe imprezy motoryzacyjne. Mam sporę doświadczenie w prowadzeniu sieci. Dodam jeszcze, że tęsknię za tym. Hehe Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox? : Myślę, że co godzinę na jakiś czas. Codziennie dodatkowo 2 godziny do 3 cały czas. I często w weekendy pół dnia. Czas online na forum: 12h:15m:55s - Tu niestety zaczynają się problemy z wymaganiami. Postanowiłem, że mimo wszystko spróbuję, ponieważ mam za dużo czasu. A jestem osobą, która musi mieć jakieś obowiązki :) Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Tak. Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: Tak jak już wyżej pisałem, moje doświadczenie jest o wiele większe. Na pewno się w tym sprawdzę. Co do wymagań: Minimalnie 16 lat - 1998 r. Minimalnie 500 wpisów na strefobox'sie - Niestety nie posiada. Minimalnie 50 postów - Również nie posiadam. Znany i aktywny na forum - Już wkrótce. To nie zajmie dużo czasu. Posiadanie aktywnego konta na forum (minimum miesiąc) - I tu też nie spełniam wymagania. Wykazywanie się ponad przeciętną aktywnością na strefobox-Nie mi to osądzać. Aczkolwiek myślę, że Daję radę jestem na bieżąco z zawartością. Znajomość ortografii i zasadpisowni-Staram się i upewniam czy wszystko napisałem poprawnie. Bardzo dobry wręcz idealny kontakt z użytkownikami-Przyjazny jestem. Wysoka kultura osobista -Już się nabluzgałem. W prywatnym życiu „klnę jak szew”, Ale na forum się to nie zdarzy. Brak ostrzeżeń-Ani jednego poza słownym upomnieniu. Nie zdziwię się, gdy podanie zostanie odrzucone. Sam bym takiego podania nie zaakceptował. Napisałem je, ponieważ może weźmiecie pod uwagę moje doświadczenie oraz chęci. Pewnie owa ranga nie posiada jakiś poważnych uprawnień, więc okres próbny nie byłby taki zły. Na pewno zostanę z Wami na bardzo długo. Dla ciekawych osób mogę podesłać link do mojego fora pomocniczego Być może mnie znacie pod nickiem "Chuck Norris". Link to comment
Użytkownik∙ zjc(^; Posted June 5, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 5, 2019 Sory, ale nie, po coś są te wymagania jednak. Spełnisz je wszystkie i posiedzisz dłużej to mysle, że nie będzie problemu raczej, ale na ten moment jak już napisałem nie, za szybko z tym podaniem(: 2 Link to comment
Użytkownik 3rd Posted June 6, 2019 Użytkownik Share Posted June 6, 2019 Nie seplniasz wymagan + cos slabo z tym twoim podankiem pisanym na kolanie. Piszac je mogles chociaz troche bardziej sie postarac i pokazac, ze Ci jednak zalezy. -nie spelniasz wymagan -podanko slabo napisane -twierdzisz, ze "Wykazywanie się ponad przeciętną aktywnością na strefobox-Nie mi to osądzać" To co nie potrafisz okreslic, czy wykazujesz sie ponad przecietna aktywnoscia na SB? Slabo. Poki co jestem na nie. Bedziesz spelnial wymagania to wtedy zloz podanko. 2 Link to comment
Użytkownik BanneD Posted June 6, 2019 Użytkownik Share Posted June 6, 2019 6 godzin temu, zjc(^; napisał: Sory, ale nie, po coś są te wymagania jednak. Spełnisz je wszystkie i posiedzisz dłużej to mysle, że nie będzie problemu raczej, ale na ten moment jak już napisałem nie, za szybko z tym podaniem(: To sam co Pan Clear Boy Link to comment
Zasłużony PepePanDziobak Posted June 7, 2019 Zasłużony Share Posted June 7, 2019 Nie -Wymagania -Sam napisałeś, żebyś nie przyjął takiego podanie, więc twoje zaangażowanie jest małe -Słabe podanie. Link to comment
Użytkownik Chuck Norris Posted June 7, 2019 Author Użytkownik Share Posted June 7, 2019 Dziękuję. Do zamknięcia. Link to comment
Zasłużony Smuszinio Posted June 7, 2019 Zasłużony Share Posted June 7, 2019 Nie spełniasz wymagań, spróbuj za jakiś czas;p 1 Link to comment
Zasłużony Smuszinio Posted June 7, 2019 Zasłużony Share Posted June 7, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts