Użytkownik Chuck Norris Posted June 6, 2019 Użytkownik Share Posted June 6, 2019 (edited) Oczywiście piractwo u Dr. Skacza to podstawa! Patenty nie są wymyślone przeze mnie. Wiem tylko że działają. Pewnego dnia wpadł do mnie ziomek i mówi że chce win10. I od tego się zaczęło. Po zainstalowaniu systemu szukałem sposobu na aktywację. I oto co znalazłem. (Źródło do tematu na końcu). Może pomóc w aktywacji systemu Windows 10 Professional, Windows 10 Home, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Education. To narzędzie może być używane, gdy klucz produktu systemu Windows 10 / klucz produktu systemu Windows 8 / klucz produktu systemu Windows 7 nie działa. Windows 10 Iso Pobierz tutaj. Metoda 1: Użyj kodu Jak aktywować system Windows 10 bez klucza produktu 2019 Krok 1: Odwiedzasz bit.ly/windows10txtKrok 2: Kopiujesz powyższy kod do nowego dokumentu tekstowego Krok 3: Zapisz go jako plik wsadowy o nazwie „windows10.cmd” Uwaga! : JEŚLI używasz systemu Windows 10, zapisz go jako .bat (o nazwie „windows10.bat”) Krok 4: można uruchomić plik wsadowy jako administrator Możesz zobaczyć wynik Możesz obejrzeć ten film, aby dowiedzieć się, jak aktywować system Windows 10 bez klucza produktu za darmo 2019: Dzięki tej metodzie możesz aktywować: Windows 10 (32-bitowy i 64-bitowy) Windows 10 Home (32-bitowy i 64-bitowy) Windows 10 Home Singe Languge (32-bitowy i 64-bitowy) Windows 10 Professional (32-bitowy i 64-bitowy) Windows 10 Professional N (32-bitowy i 64-bitowy) Windows 10 Education N (32-bitowy i 64-bitowy) Windows 10 Enterprise (32-bitowy i 64-bitowy) Windows 10 Enterprise N (32-bitowy i 64-bitowy) Metoda 2: Użyj narzędzi Dzięki tej metodzie możesz aktywować Windows 10 we wszystkich wersjach. 01.Microsoft Toolkit .v2.6.4 Microsoft Toolkit to najlepszy Windows 10 Activator do aktywacji Microsoft Windows i Office, w tym Windows Vista, 7, Windows 8/10 i Office 2007, 2010, 2013, 2016 Aby dowiedzieć się, jak korzystać z Microsoft Toolkit, kliknij tutaj 02.KMSPico KMSPico jest najbardziej aktywatorem systemu Windows 10 do aktywacji systemu Microsoft Windows i pakietu Office. Obsługuje wszystkie wersje Microsoft Office i Windows (takie jak Windows 7/8 / 8.1 / 10; Office 2010, 2013, 2016;…). Wystarczy tylko jedno kliknięcie, aby aktywować. Aby dowiedzieć się, jak korzystać z KMSPico, kliknij tutaj Oficjalna strona KMSPico Jeśli chcesz zainstalować Windows 10 na swoim komputerze, twój komputer ma minimalne wymagania: RAM: 1 gigabajt (GB) dla 32 bitów i 2 GB (64 bity) CPU: 1 gigaherc (GHz) Dysk twardy: 16 GB (32 bity) lub 20 GB (64 bity) VGA: Microsoft DirectX 9 Opublikowano 21 grudnia 2018 r. FORUM WINDOWS PRODUCTKEY Link do tematu : WINDOWS 10 AKTYWATOR ZA DARMO ! By WINDOWS PRODUCTKEY Edited June 6, 2019 by Dr. Skacz Link to comment
Użytkownik Chuck Norris Posted June 6, 2019 Author Użytkownik Share Posted June 6, 2019 Oczywiście piractwo u Dr. Skacza to podstawa! @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳmoże potwierdzić. Chłop zna na się na tym. Temat stworzyłem po to, aby pokazać dla V1rusa jak wygląda plagiat. (Aczkolwiek jest przykład, i nie jest, to plagiat. Gdyż podałem dokładne źródło). Jednak byłby, jeśli nie podałbym źródła. Kiedy dany utwór jest przez nas w większości przerobiony nie naruszamy praw autorskich. Ps.Komend i bindów nie mogłem zmienić, gdyż by to nikomu nie działało. Zawarte treści w artykule nie zagrażają strefaskilla.pl NIE JEST TO REKLAMA! Dozwolony użytek publiczny - Kliknij żeby przejść do oficjalnego tematu. Cytat W szczególności na zasadach dozwolonego użytku można m.in.: czasowo lub incydentalnie korzystać z utworów niemających samodzielnego znaczenia gospodarczego, a potrzebnego do przeprowadzenia procesu technologicznego, jeśli utwór ten jest przekazywany drogą teleinformatyczną oraz jest stosowany zgodnie z przeznaczeniem (chodzi tu głównie o wszelkiego rodzaju instrukcje obsługi i wiedzę typu know-how); rozpowszechniać w publicznie dostępnych mediach wcześniej rozpowszechnione materiały o charakterze aktualności lub przeglądu wydarzeń (sprawozdania z wydarzeń, aktualne artykuły na tematy polityczne, mowy wygłoszone publicznie itp.), jednak jest to w przypadku większości tego rodzaju materiałów obarczone możliwością roszczeń ze strony odpowiednich organizacji zbiorowego zarządzania prawami autorskimi; sporządzać kopie i nieodpłatnie korzystać z fragmentów utworów potrzebnych do celów dydaktycznych (daje to możliwość np. zrobienia kserokopii jednego rozdziału książki i rozdania ich uczniom w klasie); przytaczać fragmenty innych utworów w dziełach stanowiących samoistną całość, pod warunkiem że jest to uzasadnione „wyjaśnianiem, analizą krytyczną, nauczaniem lub prawami gatunku twórczości” (jest to tzw. prawo cytatu); biblioteki, archiwa i szkoły mogą rozpowszechniać wcześniej nabyte utwory poprzez ich udostępnianie i pożyczanie w ramach swoich zadań statutowych; publicznie wykonywać utwory podczas ceremonii religijnych, imprez szkolnych i akademickich lub oficjalnych uroczystości państwowych, pod warunkiem, że wstęp na te imprezy jest bezpłatny, a osoby wykonujące utwór nie pobierają za to żadnych korzyści majątkowych; W także w kilku innych przypadkach. Prawo dozwolonego użytku publicznego wymaga zawsze wymienienia źródła i nazwiska oraz imienia twórcy. O ile ustawa nie określa tego inaczej, podmiotowi uprawnionemu nie przysługuje prawo do roszczeń majątkowych z tytułu użycia jego utworu na zasadach dozwolonego użytku. 1 Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted June 6, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 6, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts