Użytkownik Chuck Norris Posted June 7, 2019 Użytkownik Share Posted June 7, 2019 Nie wiedziałem gdzie o tym napisać. Myślę że wybrałem dobry dział. Po zmianie stylu na forum jest owiele ciekawiej i "żywiej". Myślę jednak ze ktoś zapomniał o Facebooku oraz instagramie. Każda dobra sieć i nie tylko sieć gier również każda firma i marka dbaa aby jej logo wszędzie wyglądało tak samo. Oraz kolorystyka. Proponuję zlecić małe zajęcie dla grafika. Z tego co widzę sam właściciel ma dobre umiejętności graficzne. Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted June 9, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 9, 2019 Jestem za ciekawa propozycja zawsze kilka osób więcej na forum wpadnie dzięki temu Link to comment
Użytkownik Limitowany. Posted June 9, 2019 Użytkownik Share Posted June 9, 2019 Wydaje mi się że powinno być zaktualizowane na fb skoro styl jest nowy Link to comment
Użytkownik PorQue Posted June 10, 2019 Użytkownik Share Posted June 10, 2019 Także jestem za, proponuję wszystkie grafiki odświeżyć pod nowy styl. Ja od siebie zauważyłem, że favicon jest do edycji, avatar Informatora, podczas zatwierdzania e-maila jest jeszcze stare logo. Link to comment
Użytkownik BanneD Posted June 10, 2019 Użytkownik Share Posted June 10, 2019 1 Clear Boy Link to comment
Użytkownik Chuck Norris Posted June 10, 2019 Author Użytkownik Share Posted June 10, 2019 8 godzin temu, NoMercy. napisał: Jakieś tło? xd Link to comment
Użytkownik Chuck Norris Posted June 10, 2019 Author Użytkownik Share Posted June 10, 2019 2 minuty temu, MLK. napisał: Skoro grafik dał propozycję to ja również coś podrzucę. Zdjęcie w tle (wersja HD): https://i.imgur.com/aupH149.png Prezentacja na stronie: https://i.imgur.com/EJVmFfy.png Logo niech jest zawarte w profilowym ? Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted June 17, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 17, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts