Użytkownik Chuck Norris Posted June 7, 2019 Użytkownik Share Posted June 7, 2019 Pętle stworzyłem na potrzeby filmu ? Link to comment
Użytkownik Limitowany. Posted June 7, 2019 Użytkownik Share Posted June 7, 2019 Fajnie chuck 1 Link to comment
Użytkownik Chuck Norris Posted June 7, 2019 Author Użytkownik Share Posted June 7, 2019 1 minutę temu, Limitowany napisał: Fajnie chuck Z 3 lat temu xd Ciekawe jak by teraz mi wyszło ? Link to comment
Użytkownik Limitowany. Posted June 7, 2019 Użytkownik Share Posted June 7, 2019 2 minuty temu, Chuck Norris napisał: Z 3 lat temu xd Ciekawe jak by teraz mi wyszło ? Próbuj i pokazuj Link to comment
Użytkownik Chuck Norris Posted June 7, 2019 Author Użytkownik Share Posted June 7, 2019 Teraz, Limitowany napisał: Próbuj i pokazuj Jeszcze chwalenie wejdzie mi w nawyk. Nie mam na to czasu. Taki kawałek dobry (lepszy od tego amatorskiego gówna) robi się bardzo długo. Szczególnie z małym doświadczeniem i znajomością programów. ? Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted June 8, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 8, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts