Premium Gosia Posted June 7, 2019 Premium Premium Share Posted June 7, 2019 Imię: Gosia Wiek: 29 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Jestem osobą bardzo aktywną pod względem grania na serwerze, jak i forum. Raczej większość graczy mnie kojarzy, zna, SŁYSZY ( xD ). W tygodniu jestem często od 7-8 rano już na sieci, staram się ogarniać serwer, pomóc temu który potrzebuje pomocy, wchodzić jak są ktoś zgłasza na forum bądź do mnie na steam, że coś się dzieje. Jestem osobą komunikatywną, i staram się od razu reagować na dane zgłoszenia. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Chciałabym zostać Opiekunem Only DD2 #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Nie, nigdy nie byłam opiekunem, chciałabym spróbować, nauczyć się tej funkcji i pomóc w rozwoju serwera. Znajomość amxx i panelu (0-10):5 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK. Statam się już to robić, ponieważ uważam, że można przeznaczyć chociaż te 20 dyszki aby jakikolwiek grosik wpadł. Jeżeli będzie potrzebna większa kwota, tylko powiedźcie. Coś o sobie: Jako, że nie napisałam tematu w przywitaj się, to napiszę tutaj kilka zdań o sobie. Urodziłam się w Warszawie, mieszkałam tam 12 lat, a później rodzice kupili mieszkanie na zadupiu zwanym Brwinów, są to bliskie okolice Stolicy. Skończyłam liceum i tak wyszło, że nie poszłam na studia, może po części dlatego, że zwyczajnie nienawidzę się uczyć. Zaczęłam pracę chyba w znienawidzonej przez wszystkich Polaków... Poczcie Polskiej. Pracowałam jako asystent na "zapleczu" poczty, od mojej zmiany zależało czym się zajmowałam. Przepracowałam tam 5 lat, mimo wszystko świetnych lat pracy, poznałam masę wartościowych ludzi i poznałam co to znaczy ciężka praca. Teraz aktualnie pracuję zdalnie z domu, w firmie mojego znajomego z gimbazy. Remontuje całe biuro i tymczasowo do prawdopodobnie Września będę w takiej formie pracować. Mi pasuje :D Jeżeli chodzi o zainteresowania... uwielbiam podróże, szczególnie upodobałam sobie Egipt. Jest to miejsce na spędzenie cudownych wakacji, szczególnie polecam region Marsa Alam, gdzie piękne plaże, lazur Morza jak i rafa koralowa zachwycą chyba każdego. Książki, staram się chociaż jedną, dwie książki przeczytać na miesiąc. Muzyka każdy gatunek chociaż najbardziej lubię lata 80'90'00'. Jeżeli chodzi o ulubiony zepsuł Queen, uwielbiam charyzmę którą posiadał Freddie Mercury. Wykonawca? oj tutaj to sporo Madonna jedyny koncert Madonny w Polsce zaliczony, było to niesamowite uczucie być wśród tych tysięcy fanów i śpiewać razem z nią piosenki. Lady Gaga kolejny koncert który był rewelacyjny. ATB 3 razy na koncercie/imprezie w Poznaniu. Ogólnie czekam na koncert Eminema, chociaż wątpię, że przyjedzie do PL. :( Jeżeli chodzi o gry.. no cóż tutaj jestem w wielkiej przyjaźni z CS... to oczywiste. Natomiast jakiś czas temu zakochałam się w serii Life is Strange oh co to jest za gra, wyciśnie chyba z każdego łzy. Ogólnie mój przekrój gier które mam na steam od symulacji (Symulacja kozy XD ) przez wyścigi, zombie, FPS i wiele wiele innych w które jeszcze nie grałam :D Wymagania : ✓ 16+: ✓ Ogarnięty : Raczej tak Pomocny : Staram się pomagać każdego kto tego potrzebuje. Wsparcie finansowe : ✓ oczywista oczywistość Znany : ✓ Tak Dobra opinia u wyższej Administracji : oby dobra Znajomość panelu amx/SMX/FTP : amx- myślę, że tutaj z 5-6/ reszty postaram się szybko nauczyć i zrozumieć. Każdy kiedyś zaczynał nie? 1 3 2 Link to comment
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Posted June 7, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 7, 2019 Polecam jak najbardziej tą osobę nie byłem zbytnio co do niej przekonany, ale wszystko się naprostowało, widywałem ją bardzo często na serwerze starała się, komunikatywna osoba bardzo, lubi dużo pogadać w grze, jak i na chatcie. Wiek ✓ amx +/-, [ale przynajmniej szczera] Pomoc finansowa ✓ Chęci ✓ Posiadanie wcześniej Opiekuna +/-, ale uważam, że każdemu należy dać szanse jeżeli na nią zasługuje 2 Link to comment
Użytkownik V3lir Posted June 7, 2019 Użytkownik Share Posted June 7, 2019 Oczywiście na TAK + aktywna ++ znana +++ pomocna +/- amx zawsze można się douczyć 2 Link to comment
Użytkownik PureWhite Posted June 7, 2019 Użytkownik Share Posted June 7, 2019 Jestem Na Tak +Aktywna +Bardzo Znana +Pomocna +/- Amx Ale Da Rade się nałuczyć Fajnie mi się z Nią pracuje. 2 Link to comment
Użytkownik∙ ;ddd Posted June 7, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 7, 2019 Na nie znajomosc amx znajomosc panelu To jakis smiech? Nigdy opiekunem i startuje bez wiedzy ; 1 Link to comment
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Posted June 7, 2019 Użytkownik Share Posted June 7, 2019 na tak +wiek +wsparcie finansowe +aktywność 2 Link to comment
Użytkownik Limitowany. Posted June 7, 2019 Użytkownik Share Posted June 7, 2019 Na tak: +Wiek +Chęci +Aktywność +Zaangażowanie +Wsparcie serwera PS. Dla banana wyżej co napisał że startuje bez doświadczenia. Gdyby każde forum i każdy właściciel serwera patrzył na to czy ktoś ma doświadczenie i wymagał tego nie miałbyś wcale opiekunów bo z dupy doświadczenia nie da się zdobyć dlatego właśnie skoro nie miała jeszcze okazji i nie ma doświadczenia a jest chętna i spełnia wymagania może to doświadczenie nabierać właśnie na posadzie opiekuna DD2 #2 Większość wymaga doświadczenie ale trzeba je gdzieś zdobyć 1 2 Link to comment
Guest mmm Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Na taaak +wiek +chęci +wsparcie finansowe sieci +znana +często widziana na serwerze, aktywna +komunikatywna +- doświadczenie - zawsze musi być ten pierwszy raz Link to comment
Użytkownik A~S~ Posted June 8, 2019 Użytkownik Share Posted June 8, 2019 Na Tak oczywiście + kultura + gt + wsparcie finansowe +aktywność na serwerze jest 2 Link to comment
Użytkownik 3rd Posted June 12, 2019 Użytkownik Share Posted June 12, 2019 +GT +Wiek +Steam +/- AMXX . Z tym moze slabo, ale to zadna filozofia. Ten temat mozna ogarnac wprzeciagu 1 dnia. Nie mowie to oczywiscie od razu o pisaniu pluginow, ale tak zeby cos wgrac/usunac, zrestartowac serwer, jesli nie odpala sprawdzic w konsoli w czym lezy problem to naprawde nie jest trudno, jesli ktos czyta ze zrozumieniem. +Podanko ladnie napisane Mysle, ze mozna dac szanse chociazby ze wzgledu na wiek i to, ze Mlodsza to ogarnieta osobka. Jestem na tak. 1 2 Link to comment
Użytkownik PorQue Posted June 12, 2019 Użytkownik Share Posted June 12, 2019 Oczywiście, że jestem na tak: + aktywna + pomocna + wiek + chęci niesienia pomocy -/+ amxx Co do amxx to nie jest najmniejszy problem, kiedyś musi być ten pierwszy raz i na spokojnie tego się idzie douczyć i nie trzeba mieć doświadczenia. Powodzonka! :3 2 Link to comment
Użytkownik∙ V1rus* Posted June 12, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 12, 2019 Z racji tego, że sam jestem OPIEKUN SERWERA DD2# nie powinienem się wypowiadać, ale to już, z czasem się zmieni. Oczywiście, że jestem na TAK, nie dlatego, że ją znam, czy szanuje, czy lubię, bo różnie ktoś może to odebrać do serduszka. Aktywna i to bardzo, wiek plus mikrofon oraz steam i wiele innych widać w podaniu. Charakter ma ciężki, bo lubi wchodzić nie potrzebną dyskusje, z innymi Graczami czy ludźmi, z forum. Myślę, że jej zapał na to stanowisko zmiani wiele, z czasem, bo wszystkiego nie da się tak od razu zmienić. Swoim charakterem pokazała wiele, ale nas to nie obchodzi co było gdzieś indziej. Tak owszem były różnie skargi na nią, ale tak jak nie którzy, ze mną się nie zgodzili, że było one bez podstawne, z braku dowodów zamykane, z jakimś tam lekkim wyjaśnieniem, ale to nie oznacza, że skreśla to ją, z dnia jej szansy na OPIEKNA SERWERA DD2#2 myślę, że jak już to się stanie, to będzie tylko i wyłącznie lepiej. Jeśli chodzi o jakiekolwiek nauczenie się panelu, to jak jeszcze będzie OPIEKUNEM TO POMOGĘ. 3 Link to comment
Recommended Posts