Użytkownik Chuck Norris Opublikowano 8 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Nick: Chuck Norris Imię: Kamil Wiek: 21 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3 - 4 godz.dziennie na pewno. Opisz siebie: Jestem nadpobudliwym człowiekiem. Muszę cały czas coś robić. Interesuję się motoryzacją i CMC - Systemem Zarządzania Treścią. Bardzo lubię wyzwania.^^ Nie należę do ludzi, którzy odpuszczają. :) Dlaczego akurat Ty?: Widzę, że jest tylko jedna osoba na owym stanowisku. Pisałem wcześniej podanie o Moderatora SB. Ale trzeba powoli się piąć do góry. Na pewno was szybko nie opuszczę. Chcę wam pomóc i miło spędzić przy tym czas. Lubię zajmować się forami itp. Doświadczenie: Miałem własne sieci i od A do Z pisałem większość sam. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7-8 Przykładowy wywiad/artykuł: Nie prowadziłem nigdy wywiadu, ale przeprowadzano ze mną. Wiem z, czy się to je. Coś od siebie: Chciałbym pomóc w prowadzeniu strony na fb. Oraz przejąć kilka obowiązków na forum. Kontakt: FORUM, GG: 65579469, FACEBOOK. Odnośnik do komentarza
Użytkownik nightvz Opublikowano 8 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 NieXD "Wiem z, czym się to je" poprawnie piszemy "Wiem, z czym się to je" Nadpobudliwość na minus, wyjdzie Ci to na złe w przyszłości. Nie powinienem tak oceniać, ale będziesz się wyżywać, wchodził jak majtki w dupe bo coś Ci się nie będzie podobało. Twoje podanie nie jest idealnie napisane, jak już coś robisz i musisz coś robić, zrób to chociaż dokładnie. Dziwne, Godzinę temu, Chuck Norris napisał: Pisałem wcześniej podanie o Moderatora SB. Ale trzeba powoli się piąć do góry. Czyli na to wychodzi że nie dostałeś szansy na moda sb, "a to se spróbuje redaktora" i co, tutaj też Ci się nie uda i będziesz próbował czegoś innego? Takie podejście jest złe. Jeśli lubisz coś robić, trzymasz się tego. @edit. dodatkowo powiem że pokazałeś jaki jesteś dojrzały, wszedłeś w spór z jakimś typkiem zamiast głupiemu ulec. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 8 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Na Nie -lecisz na rangi -podanie -wywiad -+Aktywność -składasz podania gdzie się da!! Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 8 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Na nie Podanie na odwal się Brak wywiadu/artykułu (a to jest wymagane) Słaba aktywność na forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Opublikowano 8 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH CO TYP DOJEBAŁ XDDDDDDDD NA NIE PODANIE BEZ SKLADU I SENSU AKTYWNOSC - @nightvz Widzę, że potrafisz czytać ze zrozumieniem tak samo jak on XDDDDDD Wróć sobie do tematu i zajrzyj kto pierwszy zaczął wojne, kolejny debil XD Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Jeżeli Twoje podanie zostało odrzucone, następne możesz składać minimum tydzień od jego odrzucenia. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum, a podanie zostanie automatycznie odrzucone. Następnym razem czytaj ze zrozumieniem co pisze pod wymaganiami / wzorem do danej rangi;p 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi