Użytkownik Chuck Norris Posted June 8, 2019 Użytkownik Share Posted June 8, 2019 Nick: Chuck Norris Imię: Kamil Wiek: 21 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3 - 4 godz.dziennie na pewno. Opisz siebie: Jestem nadpobudliwym człowiekiem. Muszę cały czas coś robić. Interesuję się motoryzacją i CMC - Systemem Zarządzania Treścią. Bardzo lubię wyzwania.^^ Nie należę do ludzi, którzy odpuszczają. :) Dlaczego akurat Ty?: Widzę, że jest tylko jedna osoba na owym stanowisku. Pisałem wcześniej podanie o Moderatora SB. Ale trzeba powoli się piąć do góry. Na pewno was szybko nie opuszczę. Chcę wam pomóc i miło spędzić przy tym czas. Lubię zajmować się forami itp. Doświadczenie: Miałem własne sieci i od A do Z pisałem większość sam. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7-8 Przykładowy wywiad/artykuł: Nie prowadziłem nigdy wywiadu, ale przeprowadzano ze mną. Wiem z, czy się to je. Coś od siebie: Chciałbym pomóc w prowadzeniu strony na fb. Oraz przejąć kilka obowiązków na forum. Kontakt: FORUM, GG: 65579469, FACEBOOK. Link to comment
Użytkownik nightvz Posted June 8, 2019 Użytkownik Share Posted June 8, 2019 NieXD "Wiem z, czym się to je" poprawnie piszemy "Wiem, z czym się to je" Nadpobudliwość na minus, wyjdzie Ci to na złe w przyszłości. Nie powinienem tak oceniać, ale będziesz się wyżywać, wchodził jak majtki w dupe bo coś Ci się nie będzie podobało. Twoje podanie nie jest idealnie napisane, jak już coś robisz i musisz coś robić, zrób to chociaż dokładnie. Dziwne, Godzinę temu, Chuck Norris napisał: Pisałem wcześniej podanie o Moderatora SB. Ale trzeba powoli się piąć do góry. Czyli na to wychodzi że nie dostałeś szansy na moda sb, "a to se spróbuje redaktora" i co, tutaj też Ci się nie uda i będziesz próbował czegoś innego? Takie podejście jest złe. Jeśli lubisz coś robić, trzymasz się tego. @edit. dodatkowo powiem że pokazałeś jaki jesteś dojrzały, wszedłeś w spór z jakimś typkiem zamiast głupiemu ulec. 2 Link to comment
Użytkownik BanneD Posted June 8, 2019 Użytkownik Share Posted June 8, 2019 Na Nie -lecisz na rangi -podanie -wywiad -+Aktywność -składasz podania gdzie się da!! Clear Boy Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted June 8, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 8, 2019 Na nie Podanie na odwal się Brak wywiadu/artykułu (a to jest wymagane) Słaba aktywność na forum Link to comment
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Posted June 8, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 8, 2019 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH CO TYP DOJEBAŁ XDDDDDDDD NA NIE PODANIE BEZ SKLADU I SENSU AKTYWNOSC - @nightvz Widzę, że potrafisz czytać ze zrozumieniem tak samo jak on XDDDDDD Wróć sobie do tematu i zajrzyj kto pierwszy zaczął wojne, kolejny debil XD Link to comment
Zasłużony Smuszinio Posted June 8, 2019 Zasłużony Share Posted June 8, 2019 Jeżeli Twoje podanie zostało odrzucone, następne możesz składać minimum tydzień od jego odrzucenia. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum, a podanie zostanie automatycznie odrzucone. Następnym razem czytaj ze zrozumieniem co pisze pod wymaganiami / wzorem do danej rangi;p 2 Link to comment
Zasłużony Smuszinio Posted June 8, 2019 Zasłużony Share Posted June 8, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts