Użytkownik∙ Marves Posted June 8, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 8, 2019 Co lubisz, a czego nie lubisz w lecie? Link to comment
Użytkownik piekarz Posted June 8, 2019 Użytkownik Share Posted June 8, 2019 ciepła bo gorąco i się poce bo jestem u l a n y Link to comment
Użytkownik nyx Posted June 8, 2019 Użytkownik Share Posted June 8, 2019 Lubię ciepłe dni zamiast zimy, a nie lubię ludzi którzy siedzą na dupie bo za gorąco i biorą wolne Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted June 8, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 8, 2019 Lubie ciepełko bo fajnie jest się wpierdzielić do wody Nie lubię komarów bo w lato najbardziej wkurwiają Link to comment
Użytkowniczka nicky Posted June 9, 2019 Użytkowniczka Share Posted June 9, 2019 Uwielbiam ciepło i to, że w lato mam wakacje. Nienawidzę komarów i zbyt wysokich temperatur. Link to comment
Guest mmm Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Uwielbiam jak jest ciepło i można się wyczilować ze znajomymi Jedyne czego w lecie nie lubię, to komary i te inne robale, których jest wszędzie pełno :p Link to comment
Użytkownik∙ zjc(^; Posted June 9, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 9, 2019 Nienawidzę tego, że za szybko przychodzą tak wysokie temperatury jak w tym roku, ciągle deszcz chmury i nagle 28 esa A lubię w lecie to, że zawsze jest więcej grilli ze znajomymi i mogę się utuczyć po bożemu i jak co roku trochę można zarobić :v Link to comment
Administrator Dusia Posted June 9, 2019 Administrator Administrator Share Posted June 9, 2019 Nie lubie komarów i tych wszystkich insektów Link to comment
Administrator Dusia Posted June 9, 2019 Administrator Administrator Share Posted June 9, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Użytkownik∙ GENERAL ALADEEN Posted January 4, 2021 Użytkownik∙ Share Posted January 4, 2021 Link to comment
Recommended Posts