Użytkownik∙ Lakierka :) Posted June 8, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 8, 2019 Siema ja nie wiem czy tylko ja jestem fanatykiem HIP HOPU ale jakoś tylko słucham Bonusa (RPK) jak wszyscy pewnie wiedzą nasz POLSKI przyjaciel kolega BONUS RPK został nisłusznie skazany na 5.5 roku więzienia oraz 500 tyś grzywny także jak macie możliwość na fb oraz Instagramie są filmiki dodane przez Nizioł jak zobaczycie to u was na fb udostępnijcie zawalczmy o niewinność Polskiego Rapera ( Link to comment
Użytkownik∙ samosiej. Posted June 8, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 8, 2019 Bardzo dobrze i słusznie a skazany zostanie na dożywocie za chujowy rap. Link to comment
Użytkownik∙ Lakierka :) Posted June 8, 2019 Author Użytkownik∙ Share Posted June 8, 2019 51 minut temu, samosiej. napisał: Bardzo dobrze i słusznie a skazany zostanie na dożywocie za chujowy rap. ty chłopcze nawet nie wiesz co piszesz chyba najlepszy rap, chyba że wolisz jakies disco w polsku 1 1 Link to comment
Użytkownik∙ samosiej. Posted June 8, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 8, 2019 Ciepła strefa, zasady kurewskie itp a jak go zamkną się rozpruje u naczelnika a potem mu dupę rozprują. Wszystkie te cioty z ciepłej i inne "ulicznice" to gamonie, naoglądali się filmów i bredzą jacy to oni nie są prawilni. Link to comment
Użytkownik nyx Posted June 8, 2019 Użytkownik Share Posted June 8, 2019 Wiecie co ? Wypowiem się, gówno wiecie na ten temat. Nie wiesz ? Nie komentuj.... znasz temat ? Czytałeś o co chodzi ? To jak możesz tak pisać ?! chodzi o brak dowodów Macie odciski na dupie od siedzenia Bo zamiast coś zrobić to lepiej poniżyć i wypowiedzieć się nie znając tematu. Kolega na samej górze tylko poinformował i zaproponował pomoc Oliwierowi... 1 1 Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted June 9, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 9, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts