Użytkownik∙ xMietekx Posted June 8, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 8, 2019 Hejka Nick: xMietekx Wiek: 18 ( 24.11.2000r) Pare słów o sobie: No cześć jestem Domnik mam 18 lat uczę się w zawodzie stolarz stolarka jest moją pasją mam dwoje rodzeństwa brata i siostrę kocham ich bardzo ulwielbiam pływać,jeździć na rowerze no i teraz zaczynam jeszcze przygodę z siłownią. jestem osobą uczciwą ale także konsekwętną jestem człowiekiem nadpobudliwym i dlatego staram się co dziennie wycisnąć z siebie jak najwięcej, co by tu jeszcze dodać ? Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefo box? : myślę że ze 3-4,5 godzinki dziennie to będzie norma Czas online na forum : 4d 15h 15m Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox : oczywiście że tak Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję: uważam że nadaję się na tą funkcję z prostego względu jestem aktywny komunikatywny i bez sporowy no i oczywiście chciałbym pomóc @Delta z x^2 w pilnowaniu porządku na sb Ps. Ostrzerzenia odpracuje planowo już w poniedziałek nast. tygodnia Pozdrawiam Link to comment
Zasłużony PepePanDziobak Posted June 8, 2019 Zasłużony Share Posted June 8, 2019 Na nie -Masz ostrzeżenie, nawet jeśli je odpracowujesz to po odpracowaniu ich powinieneś złożyć podanie -Jak masz ostrzeżenia, to musiałeś coś zrobić, że na nie zasłużyłeś, a moderator nawet chatboxa nie powinien mieć warna -Podanie. 1 Link to comment
Użytkownik BanneD Posted June 8, 2019 Użytkownik Share Posted June 8, 2019 Szczerze jestem za daniem szansy +Aktywność +-podanie +wiek -że masz Warna więc od rób go jak najszybciej 1 Clear Boy Link to comment
Użytkownik∙ ptwr Posted June 8, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 8, 2019 A ja również dałbym koledze szanse, +Wiek, +Aktywność, +Udziela się sporo na shoutboxie. 1 Link to comment
Administrator Dusia Posted June 8, 2019 Administrator Administrator Share Posted June 8, 2019 Jak dla mnie osoba z tą rangą powinna być bezstronna, jesli taki jestes to na++ powinienes to podanie napisac jak juz te ostrzezenia odpracujesz no ale kto jak woli.. :V lepiej by to wygladalo +czesto widziany na sb +wiek +chec pomocy -ostrzeżenia (jak dostanie range i nie odpracuje too normalnie perm ) +/- czas spedzany na forum Jestem za daniem mu szansy albo chociaz okres probny 1 Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted June 9, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 9, 2019 Okres próbny, - Podanie - Masz na karku warny + Wiek + Chęć pomocy 1 Link to comment
Guest mmm Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Również jestem za daniem szansy +wiek +chęć pomocy -warny Link to comment
Użytkownik Limitowany. Posted June 9, 2019 Użytkownik Share Posted June 9, 2019 można spróbować + wiek + jakaś tam aktywność jest + pisze z nami + chęć pomocy - masz warna na koncie Link to comment
Właściciel Trivor Posted June 9, 2019 Właściciel Właściciel Share Posted June 9, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts