Administrator Dusia Posted June 9, 2019 Administrator Administrator Share Posted June 9, 2019 Wierzycie w zjawiska paranormalne? (Wyjaśnij jakie macie zdanie na ten temat) Link to comment
Użytkownik Chuck Norris Posted June 9, 2019 Użytkownik Share Posted June 9, 2019 Tego nie da się wyjaśnić. To trzeba przeżyć.. Czyli np. Spędzić czas z moimi znajomymi ? Link to comment
Użytkownik KILLER_ Posted June 9, 2019 Użytkownik Share Posted June 9, 2019 2 godziny temu, Dusia napisał: Wierzycie w zjawiska paranormalne? (Wyjaśnij jakie macie zdanie na ten temat) Ze Znajomymi to tak Link to comment
Użytkownik nyx Posted June 9, 2019 Użytkownik Share Posted June 9, 2019 Wiesz istnieją. Kiedyś pewien chlop do mas przyjechał i gadał że ma dom ale nie da się to wyremontować bo straszy, jak gadał co tam się dzieje to ciary przechodziły Link to comment
Użytkownik∙ Lakierka :) Posted June 9, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 9, 2019 ja wierzę dopóki nie zobaczyłem na własne oczy jak u mojej siorki się szafa nie ruszała zjawisko mega lecz strach był nie zły Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted June 9, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 9, 2019 Ja osobiście nie wierze w zjawiska paranormalne ale kiedyś w halloween późnym wieczorem nikogo nie było w kuchni a talerz który stał na stole pękł samoistnie ???? Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted June 10, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 10, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Użytkownik∙ GENERAL ALADEEN Posted January 4, 2021 Użytkownik∙ Share Posted January 4, 2021 Link to comment
Recommended Posts