Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Czerwca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Wierzycie w zjawiska paranormalne? (Wyjaśnij jakie macie zdanie na ten temat) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chuck Norris Opublikowano 9 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Tego nie da się wyjaśnić. To trzeba przeżyć.. Czyli np. Spędzić czas z moimi znajomymi ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik KILLER_ Opublikowano 9 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 2 godziny temu, Dusia napisał: Wierzycie w zjawiska paranormalne? (Wyjaśnij jakie macie zdanie na ten temat) Ze Znajomymi to tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik nyx Opublikowano 9 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Wiesz istnieją. Kiedyś pewien chlop do mas przyjechał i gadał że ma dom ale nie da się to wyremontować bo straszy, jak gadał co tam się dzieje to ciary przechodziły Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 9 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 ja wierzę dopóki nie zobaczyłem na własne oczy jak u mojej siorki się szafa nie ruszała zjawisko mega lecz strach był nie zły Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 9 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Ja osobiście nie wierze w zjawiska paranormalne ale kiedyś w halloween późnym wieczorem nikogo nie było w kuchni a talerz który stał na stole pękł samoistnie ???? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 10 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi