Użytkownik∙ Marves Opublikowano 10 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Witam. W tym temacie chciałbym zgłosić pewną propozycję. Dotyczy ona rangi "organizator konkursów". Owy gracz posiadający tą rangę, miałby za zadanie organizować różnorodne konkursy, żeby użytkownicy mieli jakąś rozrywkę na tym forum. Myślę, że więcej by się działo na forum i było by "co robić". Najważniejszy jest fun. @AdeK @Trivor @Smuszinio @Zmiksowany Decyzja należy do Was. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 10 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 świetna propozycja fajnie było by takie konkursy co tydzień organizować Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 10 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Jestem za widziałem już te ranę Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 10 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Oczywiście jestem za, dzięki temu więcej ludzi zachęci do jakiejkolwiek aktywności oraz jest to dodatkowy plus do rozwoju sieci Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chuck Norris Opublikowano 10 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Równie dobrze może robić to Moderator lub redaktor. Nie wiem czy jest sens robienia kolejnej grupy. co do konkursów to: ? ? ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Limitowany. Opublikowano 10 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Również za tyle, że administracja stawia nagrody Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 @AdeK @Trivor @Smuszinio Refresh Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Czerwca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Niepotrzebne, kolejna ranga, kolejny dzial. A żeby były konkursy można inaczej zaradzić. Raz w miesiącu będe wybieral 1 osobe z administracji(np. mod, j@, administrator) lub redaktora co mają w swoim miesiącu wymyślić jakiś konkurs forumowy. Konkursy będą, niepotrzebnych rang nie trzeba będzie dodawać, więc wszystko na plus 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Czerwca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi