Użytkownik Limitowany. Opublikowano 11 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Nick: @Limitowany ? Coś o sobie (kilka zdań): Jestem Łukasz od jakiegoś czasu pełnię funkcje opiekuna dd2. Zostałem przyjęty, że tak powiem z rekrutacji poza serwerem gdyż znalazłem ofertę wystawioną przed Adka, że szuka opiekuna serwera dd2. No więc stwierdziłem, że napiszę no i tak się znalazłem ( wiele osób o to pytało ). Bałem się trochę na początku reakcji ekipy adminów z serwera jako iż jestem osobą z zewnątrz, nie znałem ich oni nie znali mnie i bałem się komentarzy typu 'ranga z dupy", "ranga po koleżeńsku". No ale pomyliłem się, na serwer zostałem zajebiście przyjęty, grono adminów tych którzy grają są bardzo fajnymi osobami do pogadania i myślę, że widzą mój angaż i moje staranie. Dodatkowe informacje: No wiem, że jestem wariat trochę i wczoraj się upiłem i pisałem coś na sb no ale wiecie no 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 co ja mogę powiedzieć znam cie raptem tydzień i jesteś spoko osobą ,bardzo dobrze wykonujesz swoje obowiązki jako opiekun , zawsze pomożesz wytłumaczysz cos jak się pytam o cos ,bez konfliktowy, trochę za dużo piszesz ale ujdzie no i nwm to chyba tyle trzymaj tak dalej! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chuck Norris Opublikowano 11 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Ja to mogę o Tobie sporo napisać. Ale nie napisze bo mi na Ciebie czasu szkoda. Co do opiekuna to daje chłopak radę ale oczywiście Chuck Norris zrobił by to lepiej. W sumie on ode mnie się uczył. Xd słabym uczniem był więc jest jak jest. ? Zaufanie do człowieka: 2/10 Jego doświadczenie 7/10 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Predator95 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Co ja mogę powiedzieć znam cie krótko ale jesteś spoko osobą zawsze pomożesz w trudnych sytuacjach oraz jesteś dobrym opiekunem serwera oraz bardzo dobrze wykonujesz swoją prace jak opiekun serwera i to chyba tyle . Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 11 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 co by tu dodać od siebie wydajesz się spoko ziomkiem można z tobą pożartować i ogarniasz dobrze dział serwera only dd2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ WujMamrot Opublikowano 11 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Jak by to oddemnie zalezalo dal bym Ci podwyżke pozdro Limit pamietajcie Wuj was kocha Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 28 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi