Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Opinie o Limitowany'm ?

Limitowany.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: @Limitowany ?

Coś o sobie (kilka zdań): Jestem Łukasz od jakiegoś czasu pełnię funkcje opiekuna dd2. Zostałem przyjęty, że tak powiem z rekrutacji poza serwerem gdyż znalazłem ofertę wystawioną przed Adka, że szuka opiekuna serwera dd2. No więc stwierdziłem, że napiszę no i tak się znalazłem ;p ( wiele osób o to pytało ). Bałem się trochę na początku reakcji ekipy adminów z serwera jako iż jestem osobą z zewnątrz, nie znałem ich oni nie znali mnie i bałem się komentarzy typu 'ranga z dupy", "ranga po koleżeńsku". No ale pomyliłem się, na serwer zostałem zajebiście przyjęty, grono adminów tych którzy grają są bardzo fajnymi osobami do pogadania i myślę, że widzą mój angaż i moje staranie.

Dodatkowe informacje: No wiem, że jestem wariat trochę i wczoraj się upiłem i pisałem coś na sb no ale wiecie no xD

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

co ja mogę powiedzieć znam cie raptem tydzień i jesteś spoko osobą ,bardzo dobrze wykonujesz swoje obowiązki jako opiekun , zawsze pomożesz wytłumaczysz cos jak się pytam o cos ,bez konfliktowy, trochę za dużo piszesz ale  ujdzie:likethis: no i nwm to chyba tyle trzymaj tak dalej!:15_yum::haha:

• Użytkownik

Ja to mogę o Tobie sporo napisać. Ale nie napisze bo mi na Ciebie czasu szkoda. Co do opiekuna to daje chłopak radę ale oczywiście Chuck Norris zrobił by to lepiej. W sumie on ode mnie się uczył. Xd słabym uczniem był więc jest jak jest. ?

Zaufanie do człowieka: 2/10

Jego doświadczenie 7/10

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Co ja mogę powiedzieć znam cie krótko ale jesteś spoko osobą zawsze pomożesz w trudnych sytuacjach oraz jesteś dobrym opiekunem serwera oraz bardzo dobrze wykonujesz swoją prace jak opiekun serwera i to chyba tyle .

• Użytkownik∙

co by tu dodać od siebie wydajesz się spoko ziomkiem można z tobą pożartować i ogarniasz dobrze dział serwera only dd2 :likethis:

• Dzięki 1

• Użytkownik∙

Jak by to oddemnie zalezalo dal bym Ci podwyżke :D:D pozdro Limit :D:D  pamietajcie Wuj was kocha :D:D 

• 3 tygodnie później...
  • Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]