Użytkowniczka Shanelly Posted June 11, 2019 Użytkowniczka Share Posted June 11, 2019 Postać, stała przodem do Laury. Laura w środku zamarła. Nie mogła się ruszyć, ani wydusić z siebie żadnego słowa. Tajemnicza postać, podeszła do dziewczyny, dotknęła jej twarzy i zniknęła. Laura dalej stała w bezruchu. Nagle do pokoju weszła Maja. - Halo! Laura, żyjesz? Laura odwróciła się i rzekła: - Nie wiem. Usiadła na łóżku i zaczęła płakać. - Co się stało? - zapytała się Maja, przytulając Laurę. - Widziałam dziwną, czarną postać w pokoju - odpowiedziała, płaczącym głosem Laura. - Masz zwidy, serio nic tu nie ma - powiedziała, pocieszająco Maja. - To nie są zwidy! - krzyknęła Laura, ocierając łzy. - Idź spać, jutro będzie lepiej, uwierz - powiedziała Maja, kładąc się do łóżka. - Nie wiem czy zasnę... Spróbuję. - Zaśniesz, pomyśl o czymś innym. O jeziorze, na które jutro idziemy - powiedziała Maja. - Dobrze, to dobranoc. - Dobranoc. Następnego dnia, Maja wstała wcześniej, aby obudzić chłopaków. Gdy szła do ich pokoju, czuła na swojej szyi zimny oddech. Odwróciła się, ale nikogo tam nie było. - Dziwne - pomyślała Maja. Wchodząc do pokoju chłopaków, usłyszała cichy śmiech za sobą. Postanowiła się nie odwracać. - Chłopaki! Wstajemy! - krzyknęła Maja. - Już wstajemy - opowiedział Daniel. - Będę czekała z Laurą na dole na was - powiedziała Maja, zamykając drzwi. Dziewczyna, poszła po Laurę, jednak gdy weszła do pokoju jej tam nie było. Pomyślała, że pewnie czeka na dole. Zeszła na dół, ale tam też jej było. Podeszła do recepcjonistki i się zapytała: - Dzień dobry, czy widziała Pani taką wysoką blondynkę. Była na dole? - Niestety, ale nie widziałam takiej osoby - odpowiedziała z uśmiechem recepcjonistka. - Dobrze - powiedziała, odchodząc Maja. Maja, próbowała dodzwonić się do Laury, ale nie odbierała. Dziewczyna, zaczęła się martwić. Wyszła na dwór i zaczęła szukać Mai. - Maja! Jednak nikt nie odpowiadał. Maja, zauważyła w oddali las do którego się udała. Idąc, napotykała zwierzęta, którego niestety już nie żyły. Las był bardzo dziwny, drzewa były powyginane. Wyglądał jak z horroru. Dziewczyna, bardzo się bała, ale chciała odnaleźć swoją przyjaciółkę. 6 Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted June 11, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 11, 2019 Kolejny super dramat. Czekam na ciąg dalszy 1 Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted June 11, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 11, 2019 masakra ale ja się w to wciągnołem już nie mogę się doczekać kontynuacji 1 Link to comment
Użytkownik PorQue Posted June 11, 2019 Użytkownik Share Posted June 11, 2019 No i jest wyczekiwana część <3 Tak jak w poprzedniej, super się czytało i czekam ponownie na kolejną 1 Link to comment
Użytkownik∙ ptwr Posted June 11, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 11, 2019 Fajniutkie, czekamy na kolejne części 1 Link to comment
VIP NeQu<#|m00d Posted June 11, 2019 VIP VIP Share Posted June 11, 2019 Czekam na next 1 Link to comment
Premium 0$TRY Posted June 12, 2019 Premium Premium Share Posted June 12, 2019 sztos praca następna. Czekam na więcej jest super Rób tak dalej i jeszcze więcej i widzę Cię w redakcji. 1 Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted June 12, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 12, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts