Zasłużony PepePanDziobak Posted June 11, 2019 Zasłużony Share Posted June 11, 2019 Nick:PupuPanPanda Wiek (dokładna data urodzenia): 16 lat, 13.12.2002 Parę słów o sobie:No to, mam na imię Mikołaj, mam 16 lat, mieszkam na terenie województwa Pomorskiego, a dokładnie w Kwidzynie, aktualnie chodzę do 1 klasy technikum o profilu Informatyk, interesuję się grami komputerowymi (CS 1.6, The Escapist 2, League of Legends i czasami World of Tanks), poza tym muzyką, grafitti, oraz od miesiąca programowaniem, czasami się z tym bawię, ale jakoś mi to nie wychodzi :D. Oczywiście lubię się także uczyć języków, na razie potrafię 1 język w dobrym stopniu (angielski) i 2 w średnim (Niemiecki, Hiszpański), chciałbym podszkolić te dwa języki i nauczyć się francuskiego :). Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: Zależy na forum jestem od 16, ale często gram z kolegami w jakieś gry, lecz zawszę mam otwartą przeglądarkę z forum, więc co jakiś czas spoglądałbym na chat. Czas online na forum: 4dni 8 godzin Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Oczywiście. Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: Jest aktualnie dwóch moderatorów chatu, a ja chciałbym uzupełnić ekipę, żeby było można pilnować porządku i ładu, nie zawsze jest jakiś moderator, a wtedy było by można ogarnąć sprzeczkę, spór lub pomóc danej osobie. Jestem dość aktywny i nie olewałbym swoich zadań. Link to comment
Użytkownik BanneD Posted June 12, 2019 Użytkownik Share Posted June 12, 2019 Na Nie -Aktywność -dopiero wróciłeś -+wiek -pchasz się gdzie popadnie +podanie Clear Boy Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted June 12, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 12, 2019 Na nie -aktywność +/- wiek Czas na forum 4d i 9h i tylko 74 posty xd? 1 Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted June 14, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 14, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts