Użytkownik Kacperek pożeracz odbytów Opublikowano 12 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 hejka, jak czytam tematy i mnie cos zaskoczy to nie mam jak na to zareagowac. mam na mysli to ze brakuje jakiejs reakcji typu WOW albo OGIEŃ. jako przykład mogę podać dzisiejszą rozpiskę virusa, myślę sobie ,,lol, no ciekawe jak to będzie", klikam ikonkę reakcji i nie ma tam odzwierciedlającej mojego zaskoczenia przez co jest mi smutno. fajnie jakbyście coś w tym stylu dodali. chcialbym na koniec dodac i podkreslic ze sie nie znam i nie wyzywajcie jezleli to glupi pomysl hehe. pozdrawiam kacperek @xMietekx ,,Czego chciec więcej?" Reakcji odzwierciedlającej zaskoczenie typu WOW albo OGIEŃ. W pierwszej linijce wyjaśniłem xd @PoPaLoNy mi tam face palm się podoba i bym go zostawił, ale co do kciuka i dziękuję to masz w sumie racje Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 12 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 No dobra ale jakie te reakcje konkretnie jeszcze proponujesz Jest -like -super -face palm -dzięki -wrr -przykro mi - haha Czego by tu chcieć więcej ? Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 12 Czerwca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Jestem jak najbardziej za. Mam inną propozycję: Po co jest reakcja Dzięki oraz łapka w górę jak jest to samo. Jestem zdania takiego: 1. łapka w górę(Lubię to) 2. łapka w dół(Zamiast face palm)(Nie lubię) 3. Serduszko(Super) 4. WoW() 5. Śmieszek(haha) 6. Wkurzony(Wrr) 7. Przykro mi( ;( ) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Limitowany. Opublikowano 12 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 5 godzin temu, PoPaLoNy napisał: Jestem jak najbardziej za. Mam inną propozycję: Po co jest reakcja Dzięki oraz łapka w górę jak jest to samo. Jestem zdania takiego: 1. łapka w górę(Lubię to) 2. łapka w dół(Zamiast face palm)(Nie lubię) 3. Serduszko(Super) 4. WoW() 5. Śmieszek(haha) 6. Wkurzony(Wrr) 7. Przykro mi( ;( ) popieram, dobra propozycja Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 12 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi