Użytkownik **KooXioR** Posted June 13, 2019 Użytkownik Share Posted June 13, 2019 Witam serdecznie Postanowiłem wrócić z serwerem do tego co było czyli 4 różne mapki Dd2 już wyjaśniam dlaczego powód jest prosty miałem mapę aztec połowa ludzi wychodziła mam inferno też nie pasuje... Normalnie nie dogodzisz heh więc mój serwer i tak się dużo różni od tych na forum DD2 bo mam Gomoda wiec mysle że nikt nie będzie miał do mnie pretensji poprostu Chcem graczy zatrzymać na dd2 mapie 15 osób na inferno 6... Pozdrawiam 1 2 Link to comment
Użytkownik∙ ;ddd Posted June 13, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 13, 2019 Po prostu wina słabej reklamy pozdro Link to comment
Użytkownik∙ xMietekx Posted June 13, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 13, 2019 Reklama i tyle Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted June 16, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 16, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts