Użytkownik **KooXioR** Opublikowano 13 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Witam serdecznie Postanowiłem wrócić z serwerem do tego co było czyli 4 różne mapki Dd2 już wyjaśniam dlaczego powód jest prosty miałem mapę aztec połowa ludzi wychodziła mam inferno też nie pasuje... Normalnie nie dogodzisz heh więc mój serwer i tak się dużo różni od tych na forum DD2 bo mam Gomoda wiec mysle że nikt nie będzie miał do mnie pretensji poprostu Chcem graczy zatrzymać na dd2 mapie 15 osób na inferno 6... Pozdrawiam 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 13 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Po prostu wina słabej reklamy pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 13 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Reklama i tyle Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 16 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi