Administrator Dusia Posted June 14, 2019 Administrator Administrator Share Posted June 14, 2019 Dziś zadajemy pytania do @Marves jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Czemu napisałeś pożegnanie z takimi konkretnymi powodami i uzasadnieniami i nagle wróciłeś na rangę? [P] Planujesz wrócić do dawniejszych rang? [P] żałujesz czegoś? [P] Co Ci się nie podoba na forum a co podoba? [P] Co byś chciał zmienić w swoim życiu? [P] Ulubiona piosenka? [P] Przemyślałeś swoje odejście z forum i czy żałowałeś tego? (wtedy co to pożegnanie napisałeś) Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted June 14, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 14, 2019 [O] Pożegnanie pisałem pod wpływem mocnych emocji. Nie powinno jego być. [O] Moja przyszłość zależy od wyższej administracji. [O] W sumie to niczego, bo wszystko mnie w życiu czegoś nauczyło. [O] Podoba mi się to, że jest tu dużo fajnych ludzi, którzy budują miłą atmosferę. [O] Zmieniłbym wiele decyzji podjętych w przeszłości . Jeżeli pytanie tyczy się zmian na dzień dzisiejszy, to czuję, że to moja przeszłość odbiła się szerokim echem na teraźniejszości. Aktualnie nie zmieniłbym nic, każdy dzień jest nową szansą na stanie się lepszym. [O] Aktualnie moja ulubiona piosenka to "Italobrothers - Summer Air". [O] Pewnie, że żałowałem decyzji, oczywiście odejście było nie przemyślane totalnie. Link to comment
Użytkowniczka Kasiula <3 Posted June 17, 2019 Użytkowniczka Share Posted June 17, 2019 [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Jakie jest twoje największe marzenie? [P] Ile grasz już w csa i dlaczego zacząłeś grać? [P] Co twoim zdaniem jest najważniejsze w życiu? [P] Ulubiony film, serial ? [P] Czego się boisz? Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted June 17, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 17, 2019 [o] Odpoczywać. [o] Dostać się do wymarzonej szkoły. [o] W 1.6 grałem 3 lata, teraz gram w cs:go już od 2 lat, ponieważ bardziej mnie ona kręci. [o] Rodzina, szacunek, miłość. [o] Film - Rocky 2, Serial - Ojciec Mateusz [o] Boję się, że stracę bliskie mi osoby. 1 Link to comment
Użytkownik PorQue Posted June 17, 2019 Użytkownik Share Posted June 17, 2019 [P] Jak długo zajmujesz się grafiką i jak do tego doszło? [P] Ulubione Twoje danie to? [P] Dlaczego nick "Marves"? [P] Jaka jest Twoja ulubiona dyscyplina sportowa? [P] Czy Ty jako osoba pełniąca funkcję Moderatora osobiście zmieniłbyś coś na sieci? Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted June 18, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 18, 2019 [o] Jak długo zajmujesz się grafiką i jak do tego doszło? Grafiką komputerową zajmuję się 2 lata, ale miałem kilku miesięczną przerwę. Doszło do tego tak, że zaczynałem robić grafiki w paintcie xd, ale potem zacząłem oglądać poradniki, aż znalazłem się w photoshopie. [o] Ulubione Twoje danie to? Kebsik. [o] Dlaczego nick "Marves"? Jakoś z liter posklejałem i tak wyszło. [o] Jaka jest Twoja ulubiona dyscyplina sportowa? Piłka nożna. [o] Czy Ty jako osoba pełniąca funkcję Moderatora osobiście zmieniłbyś coś na sieci? Jak na razie to nic. Link to comment
Premium ~Andziaa. Posted June 20, 2019 Premium Premium Share Posted June 20, 2019 1. Co planujesz po szkole? 2. Jaka jest najśmieszniejsza rzecz jaka Ci się w życiu przytrafiła do tej pory? 3. Masz jakieś zwierzęta? Jakie? 4. Jak przeważnie wygląda Twój dzień? 5. Ulubiona piosenka? 1 Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted June 20, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 20, 2019 [o] Czas pokaże. [o] Ja miałem 7-6 lat i wszystko chciałem mieć. Poszedłem z mamą do supermarketu i wziąłem prezerwatywy (Nie wiedziałem co to jest) i do mamy ,, Mamo, kupisz mi takie ?,,. Wszyscy taki look na mnie [o] Mam pieska [o]. Wstaje, idę do szkoły. Przychodzę ze szkoły, uczę się, gram, idę spać. A w wolne dni gram i uprawiam sporty. [o] TKM - Ja i Ty. Nominuję @NoMercy. 1 Link to comment
Administrator Dusia Posted June 21, 2019 Administrator Author Administrator Share Posted June 21, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts