Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Posted June 14, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 14, 2019 Nick : Ja każdy mnie zna, ja zawsze fajne pomysły mam he he . SPALONY Czas i data zdarzenia : tera Dowód w postaci screenów (Obowiązkowo) : " Nie możesz chatować, ponieważ zostałeś/łaś zablokowany/a przez administracje. Możesz się odwołać tutaj https://strefaskilla.pl/forum/418-odwo%C5%82anie-od-bana-na-czat/" nie chce mi sie specjalnie ss robicCoś od siebie : wtf? proszę o sprostowanko :))) nikogo nie wyzywałem, ani nie obrazałem Link to comment
Administrator Dusia Posted June 14, 2019 Administrator Administrator Share Posted June 14, 2019 8. Nazwa tematu powinna być adekwatna do jego treści. "elo" myslalam ze jakie spozegnanie poszlo czy cos SSy Ta pisałeś, że to na żarty itp itp itp, ale nie sądzę, że jesteście jakimiś kolegami, żebyś mógł aż na tyle sobie pozwalać, plus pod tym niżej dogadywałeś głupio, że to 15-latek itp itp po co taka prowokacja i jakieś drwienie z jego wieku? No ale dobra niby to wyjaśniliśmy na Sb i się obeszło bez blokady, co nie zmienia faktu, że Cię ostrzegałam, żebyś ogarnął te słowa i swoje teksty,, ? Nie wiadomo jak to wgl komentować a co najlepsze jeszcze piszesz że nikogo nie obrażałeś,,, (ale potem najlepiej napisac ee tam to na zaty,, dystansu troche,, brawa po prostu ) Tutaj prowokacja (Fakt bez obrazy nikogo ;o) ? e no co tam na zarty dystansu troche ... Robisz tylko zamieszke na Sb i ciagle tylko te zamieszki głównie zwiazane sa z tym ze ktos niby odpalony lata, nie wiem na prawde nikogo tego na CzatBoxie nie interesuje,, aż tak chcesz zeby ktoś znal twoja opinie to napisz danej osobie na pw czemu odpalony lata czy cos a nie na sb gdzie potem sa spiny.. Była skarga było mówione że jak dalej bedziesz robil rzeczy tego typu to w pierwszej kolejnosci leci blok na sb na tydzien a potem beda juz krótsze ale z warnami więc nw skąd to odwołanie? Czujesz się nie winny mam rozumieć i nie widzisz swojego błędu? Nawet skarga na Ciebie teraz kolejna poleciala,, serio nie wiadomo co Ci powiedzieć bo lecą skargi kazdy tlumaczy zebys juz ogarnal a ty dalej swoje, opanuj te sowje glupie teksty w koncu i robienie zamieszki na Sb ii tak jak pisalam up nie pozwalaj sobie z takimi tekstami typu "tfu na niego" "co za głąb" itp bo raczej to twoi koledzy nie są i watpie zeby sobie życzyli takie teksty od jakiegos randoma i to jeszcze publicznie,,,, Blokada na Sb zostaje co najwyżej za parę dni ale na pewno nie dzisiaj możesz next odwołanie napisać ŁADNIE i z założeniem że już swoje zachowanie poprawisz itp itp 1 Link to comment
Administrator Dusia Posted June 14, 2019 Administrator Administrator Share Posted June 14, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts