Użytkownik Limitowany. Opublikowano 14 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 UWAGA! SERWER CS:GO IP serwera: 54.38.142.181:30069 Mod: 5 vs 5 (matchmaking) Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/54.38.142.181:30069/ Wiek Właściciela: 17 Hosting: liveserver.pl (tak będę zmieniać to ścierwo na 1s1k) Sloty: 10 jak to w 5 vs 5 xd Dlaczego akurat my?: Jestem na tej sieci i podoba mi się Serwer jest zrobiony, staż to około pól roku jak nie więcej, tyle, że stał wyłączony 3 dni. tak to większość czasu zapełniony. Czeka tylko na tokeny które właśnie kupuje, oraz na zmianę nazwy i ustawień pluginów po przyjęciu na sieć (nie chciałem tego robić przed przyjęciem) ;P ps. mam jeszcze serwer arena 1 vs 1 też w pełni zrobiony ale nie mam czasu się na razie nim zająć, może do końca tygodnia ogarnę to też napiszę prośbę o dołączenie. serwer ma stałych graczy więc wrócą spokojnie 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 14 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Jestem na tak a dlaczego : +wiek +brak serwera cs go -wymagania Clear Boy Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Czerwca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 na taqq + bo cs go aa ni ma tutaj jeszcze zadnego serwerka cs gooo ale szkoda troche ze taki mod 5v5 ;v Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 14 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Na tak: + mod + w końcu jakiś serwer pod CS:GO + wiek właściciela Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 15 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Tak, + Serwer CS:GO + Wiek - Hosting Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 15 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Na tak +wiek +przyda się jakiś serwer cs go +zawsze coś nowego jak komuś się nudzi 1.6 to będzie mógł tam pograć Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 15 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Na Tak +Brak serwerów CS:GO +wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 15 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Rownież jestem na tak, +Serwerownie może rozwinąć się jeszcze bardziej po dodaniu serwera, +Malo jest takich modów, +Zaufany osobnik i nie rzuci serwera tylko będzie o niego dbał 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 15 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Będe grał Na tak +wiek +Brak serwera cs go +Fajny mod Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Czerwca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Przyjmuję, pisz GG w celu dodania do tabeli, działu itd. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Czerwca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi