Guest Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 1. Powinniście tego @PoPaLoNy wywalić z BL bo on już gorzej demka rozpisuje ode mnie a ja się dopiero uczę xdd 2. "SPALONY" powinien wylecieć za kulture i za sianie zamętu na forum . 3. demko V1RUSA powinno być przejrzane jeszcze raz bo tam tak na prawde tak jak powiedział @demolkato nie ma nic nie wykonalnego znając umiejętności v1rusa i jeszcze te demko z hltv przecież na hltv można spalic każdego -.- 3. od kiedy v1rusa niie ma BL za błędne rozpatrzenie demka zaczął na froum robić się syf w dziale dla BL i weźcie to na poważnie bo szkoda na prawde v1rusa chłopak strzacił wszystko na co tak długo pracował przez jaką rozpiske spalonego zlagowane czyste demko wcześniej demka nie oglądałem dziś sobie je obczaiłem i widze tam tylko zlagowane demko nic więcej -.- Link to comment
Użytkownik∙ ptwr Posted June 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 15, 2019 Godzinę temu, Sevi aka ProBot 1337 napisał: 1. Powinniście tego @PoPaLoNy wywalić z BL bo on już gorzej demka rozpisuje ode mnie a ja się dopiero uczę xdd 2. "SPALONY" powinien wylecieć za kulture i za sianie zamętu na forum . 3. demko V1RUSA powinno być przejrzane jeszcze raz bo tam tak na prawde tak jak powiedział @demolkato nie ma nic nie wykonalnego znając umiejętności v1rusa i jeszcze te demko z hltv przecież na hltv można spalic każdego -.- 3. od kiedy v1rusa niie ma BL za błędne rozpatrzenie demka zaczął na froum robić się syf w dziale dla BL i weźcie to na poważnie bo szkoda na prawde v1rusa chłopak strzacił wszystko na co tak długo pracował przez jaką rozpiske spalonego zlagowane czyste demko wcześniej demka nie oglądałem dziś sobie je obczaiłem i widze tam tylko zlagowane demko nic więcej -.- popalony może i czasem robi błędy, ale każdemu się zdarza tak..? mowisz,że dopiero się uczysz, i nagle zauważasz,że demko jest czyste... Jako, iż darze Cię szacunkiem, i nic do Ciebie nie mam, zdecyduj się, najpieerw podsylasz demko, a potem mówisz co innego, Teraz bronisz virusa, a na steamie piszesz ze jest spalony na 100%, wy juz sie gubicie w tym co mówicie... broń koleżkę, który nadal się pali Ja już konczę te niepotrzebne konwersacje, bo to już jest zbędne dla mnie, i nie będę siał sztucznego zamętu. Pozdro. Link to comment
Użytkownik demolka Posted June 15, 2019 Użytkownik Share Posted June 15, 2019 Powiem tak: @PoPaLoNy - tak naprawdę z tego co pamietam, ogarnął demko virusa które NO nie oszukujmy jest czyste jako pierwszy i ocenił je na -b. O ile się nie mylę. Nawet jeśli nie ma dużego bardzo doświadczenia jako ubt to nadrobi, szacun za szczerość i swoją analizę nie wzorowanie się na innych. @Sevi aka ProBot 1337 Chujowo się zachowałeś oceniając chłopaka na +b nie oglądając demka, natomiast mas u mnie od dziś dużego plusa za to ze miałeś jaja otworzyć temat i się przyznać do bledu. @zjc(^; Nie znam prywatnie, nie miałem z nim kontaktów, ale kojarze od długiego czasu go z cs’a, ma doświadczenie i dobrze ogarnia sprawy, i jeśli on by chciał gdyż i tak jest tutaj w ubt by dostał rangę jako szef ubt i by podejmował ostateczne decyzje. Brakuje takiej osoby, przez to robi się ogromny burdel. To tylko moje zdanie i również propozycja, zrobicie jak uważacie. Link to comment
Użytkownik∙ zjc(^; Posted June 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 15, 2019 Co do popalone do skoro zmiksowany wcześniej by zauważył, że chłopak sobie nie daje rady to by go pewnie już dawno wywalił lub by miał jakieś ostrzeżenie (albo smuszinio) Temat spalonego już był poruszany, skarga była i skoro nie dostał bana po tamtej akcji to będzie musiał odwalić coś mocniejszego, szanuj decyzję administracji misiu;< A co do tego demka to nie ja tutaj decyduję, jestem przecież pionkiem tutaj tylko xdxdxd Link to comment
Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Posted June 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 15, 2019 https://imgur.com/a/ilTZpqs mosz dwulicowcu, masz rozdwojenie jaźni widzę. Tym tematem pokazujesz, jaki masz ból dupki przez zaistniałe sytuację Pierw pucujesz pupę, na priv, a potem mówisz, że ja nie mam doświadczenia XD Nie dziwię się Zmiksowanemu, że odszedł, teraz jeszcze tym bardziej tematem pokazujesz, jak tonący brzytwy się chwyta, ale spokojnie to już twoja natura 3 1 Link to comment
Użytkownik hejdzi. Posted June 15, 2019 Użytkownik Share Posted June 15, 2019 Hipokryzja lvl expert. Pokazałeś teraz swoją prawdziwą twarz. Najpierw razem ze spalonym drążyliście fest temat virusa jaki to on nie jest spalony (SS Fucka) ale ja też bym mógł dodać swojego screenka a jak przyjaciel od wyjebania virusa z posady postanowił ciebie rozpisać nagle jesteś potulny w stosunku do virusa (teraz mowisz ze jest czysty a pare dni temu wielce afiszowałeś jaki to on nie jest spalony). Pokazałem ci moment który na demku nie był rozpisany i go sprawdziles wiec nie pierdol ze demka nie oglądałeś bo nawet mi mowiles o jakiejś innej akcji..... TEMAT DO KOSZA BO TO TYLKO PŁACZ 16LATKA KTÓRY STRACIŁ KOLEGE Z GRY I PRÓBUJE SOBIE ZNALEZC NOWYCH Link to comment
Użytkownik∙ Zmiksowany Posted June 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 15, 2019 tutaj macie wszystko wyjaśnione NIE DAJCIE SIĘ ROBIĆ W CHUJA RANDOMY !! PROSZĘ WAS... Tyle ode Mnie co do pro plajerków z chujowym silencikiem. Pozdro. PS @Sevi aka ProBot 1337 masz farta, że nie jestem już BL bo byś Sobie tu nie pograł i Ty dobrze wiesz za co, ale jak napisałem tutaj ludzie nie potrafią zobaczyć triggera a co najlepsze nie wiedzą jak działa anty ss w czitach. Dalej dawajcie się robić w chuja. Właśnie przez takich prosów co tu latają na odpale sieć ma zjebaną opinię bo palić się nie potraficie. Tyle Esssunia <3 4 Link to comment
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Posted June 15, 2019 Użytkownik Share Posted June 15, 2019 Hahaha może najlepiej całą sieć wyjebać? XDD I się trochę zastanów ,bo ciągle zmieniasz zdanie ,raz ten gościu jest odpalony ,a na następny dzień już clear. XDD *beka* 6 Link to comment
Użytkownik Limitowany. Posted June 15, 2019 Użytkownik Share Posted June 15, 2019 #muremzavirusem kurw* xd Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted June 17, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 17, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts